Cristiano Ronaldo joutuu kärsimään Saudi-Arabiassa pelikiellon, jonka hän sai Valioliigassa

”Pelikielto on voimassa, kunhan hänet on virallisesti rekisteröity”, kertoi Ronaldon uuden seuran Al-Nassrin edustaja.

Cristiano Ronaldo joutui seuraamaan Al-Nassrin vuoden ensimmäistä ottelua vip-tilojen puolelta.

6.1. 18:08

Saudi-Arabian jalkapalloliigassa pelaavaan al-Nassriin siirtynyt jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo joutuu kärsimään Englannissa saamansa kahden ottelun pelikiellon, ennen kuin tekee ensiesiintymisensä uudessa seurassa. Asiasta kertoi saudiseuran edustaja uutistoimisto AFP:lle perjantaina.

Portugalilainen Ronaldo, 37, teki hiljattain al-Nassrin kanssa kesään 2025 ulottuvan pelaajasopimuksen, jonka on kerrottu tuovan hänelle kaikkiaan jopa 200 miljoonaa euroa kaudessa.

Edellisestä pestistä Englannin Valioliigan Manchester Unitedissa hänelle jäi pelikielto, jonka Ronaldo sai läpsäistyään kännykän teini-ikäisen fanin kädestä ManU:n hävittyä Evertonille.

”Pelikielto on voimassa, kunhan hänet on virallisesti rekisteröity (uuteen seuraan ja liigaan)”, Al-Nassrin edustaja kertoi.

Oma kiemuransa Ronaldon tilanteessa on sekin, että supertähden hankinta toi Al-Nassrille ”ylimääräisen” ulkomaalaispelaajan.

Saudi-Arabian liigassa saa käyttää kahdeksaa ulkomaalaispelaajaa, ja Ronaldo on seurassa yhdeksäs sellainen. Saudimediassa arvellaan, että Ronaldolle tilaa joutuu tekemään uzbekistanilainen keskikenttämies Jaloliddin Masharipov.

Saudi-Arabian liigaa johtava Al-Nassr pelaa perjantaina vuoden ensimmäisen sarjaottelunsa Al Taita vastaan.

Lue lisää: Cristiano Ronaldon siirrossa uusi käänne – tähti joutuu odottamaan vielä vuoroaan

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat