Didier Deschamps jatkaa Ranskan päävalmentajana pitkällä sopimuksella

Tehtävässään vuonna 2012 aloittaneen Didier Deschampsin jatkosopimus kattaa vuoden 2026 MM-kisat.

Didier Deschampsin alaisuudessa Ranskan miesten jalkapallomaajoukkue on ollut kahdesti MM-finaalissa ja voittanut niistä ensimmäisen.

7.1. 14:35

Ranskan miesten jalkapallomaajoukkue pysyy tutussa komennossa seuraavat vuodet.

Vuonna 1998 pelaajana ja kapteenina maailmanmestaruuspokaalin kotikisoissa nostanut ja valmentajana MM-kullan 2018 voittanut Didier Deschamps on tehnyt jatkoa sopimukselleen, joka päättyi MM-hopeaa tuoneisiin Qatarin kisoihin joulukuussa.

Deschampsin jatkosopimus kattaa vuoden 2026 MM-kisat, jotka pelataan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa. Deschamps aloitti maajoukkueen päävalmentajana jo vuonna 2012.

Mediatietojen mukaan Ranskan jalkapalloliiton FFF:n puheenjohtaja Noel Le Graet halusi Deschampsille sopimuksen vain ensi vuoden EM-lopputurnaukseen asti, mutta 54-vuotias luotsi halusi järkähtämättä myös seuraavat MM-kisat ”Les Bleusin” valmentajana.

”Ilmoitan täten, suurella mielihyvällä, että puheenjohtaja on päättänyt jatkaa sopimustani vuoteen 2026. Kiitän puheenjohtajaa jatkuvasta tuesta ja luottamuksesta. Se on tärkeää, jotta Ranskan joukkue toimii hyvin”, Deschamps julisti FFF:n kokouksessa lauantaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat