Liigan ottelussa nähtiin erikoinen välikohtaus – Olli Jokinen huuli pyöreänä

Olli Jokinen ihmetteli Pelicansin jäähyn kumoamista. Pelicans kaatoi Jukurit 4–1.

Olli Jokisen Jukurit taipui Pelicansille.

7.1. 21:38

Pelicans ja Jukurit pelasivat lauantai-illan Liiga-kierroksella vauhdikkaan ottelun, josta kotijoukkue Pelicans nappasi kolme pistettä tehokkaan päätöserän ansiosta.

Pelicans takoi viimeisellä kaksikymppisellä tylysti kolme maalia, mutta päätöserässä nähtiin myös varsin harvinainen tilanne. Ottelun toinen päätuomari vihelsi Pelicansin Aleks Haataselle rangaistuksen kampituksesta, mutta kaksiminuuttinen kumottiin Haatasen jo istuessa rangaistusaitiossa.

Paikalla olleen kotiyleisön nähtyä jäähyn syyn mediakuutiolta, alkoi äänekäs vihellyskonsertti. Jukurien pelaajan katsottiin kaatuneen omia aikojaan.

Ottelun tuomaristo keskusteli tilanteesta samaan aikaan, kun se näkyi mediakuutiolla. Lopulta tuomittu rangaistus kumottiin.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen pyysi päätuomarin luokseen selittämään, miksei hänen joukkueensa saanut ylivoimaa.

”Jotakin uutta opin tänään itsekin. Jos tuomari antaa jäähyn, mutta toisen tuomarin mielestä se ei ole jäähy, niin sen pystyy kumoamaan. Tällaisen selityksen minä sain siinä lopussa. Ei siinä mitään”, Jokinen kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Jokinen harmitteli, että Jukurien viimeistely ei ollut terävimmillään lauantaina.

”Tänään olisi ehkä pitänyt joku piste täältä mukaan ottaakin, jos tehokkuus olisi ollut kahdessa ensimmäisessä erässä siellä missä pitää. Jos pelaat 59 minuuttia etkä tee yhtään, silloin harvoin viet pisteitä kotiinkaan.”

Jukurit pelasi mallikkaat kaksi ensimmäistä erää. Mikkeliläisryhmä laukoi ensimmäisen 40 minuutin aikana peräti 31 kertaa kohti Pelicansin maalia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat