TPS pudotti viisi pelaajaa kokoonpanosta – syynä alkoholi

SM-liigan joukkue kohtaa keskiviikkona Jukurit Mikkelissä.

TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

11.1. 15:36

Turun Palloseura julkaisi mystisen tiedotteen keskiviikkona. SM-liigajoukkue pudottaa viisikollisen pelaajia kokoonpanostaan saman illan ottelusta Jukureita vastaan.

Kokoonpanosta ovat poissa hyökkääjät Jonne Tammela, 25, ja Topias Haapanen, 24, puolustajat Aleksi Anttalainen, 23, ja Ruben Rafkin, 21 sekä maalivahti Lassi Lehtinen, 23.

Jokainen pelaajista kuuluu joukkueen runkomiehistöön.

TPS selittää poissaoloja huomiota herättävällä tavalla.

”Pelaajien puuttuminen kokoonpanosta on joukkueen sisäinen asia. Viisikko on jälleen valmennuksen käytettävissä perjantain TPS–HIFK-ottelussa.”

Ilta-Sanomien tietojen mukaan kyseessä on kurinpitotoimi, jonka taustalla on TPS:n viime viikonlopun vieraspelimatka, jonka aikana nyt kokoonpanosta pudotetut viisi pelaaja viettivät kostean illan.

TPS pelasi lauantaina Oulussa Kärppiä vastaan ja yöpyi ottelun jälkeen Vaasassa. Kurinpitotoimen syystä kertoi ensimmäisenä MTV.

Manööverin seurauksena Tuton maalivahti Emil Vuorio on nostettu luukkuvahdiksi yhden ottelun lainasopimuksella. Lisäksi kokoonpanossa ovat esimerkiksi U20-MM-kisoissa pelanneet Viljami Marjala, Sisu-Petteri Lehtonen ja Aron Kiviharju.

Turkulaiset ovat SM-liigassa sijalla seitsemän ja kyntävät viiden ottelun tappioputkessa.

"Ei tässä ole mikään saatanan kriisi päällä”, päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat