TikTok-tähti Olivia Dunne valloitti miljoonien poikien sydämet – nyt fanit aiheuttivat kaaoksen

Sosiaalisen median tähti, voimistelija Olivia Dunne, 20, julkaisi kaaokseen johtaneiden tapahtumien jälkeen tiukkasanaisen viestin seuraajilleen.

Olivia Dunne on miljoonien yhdysvaltalaisnuorten ihailun kohde.

12.1. 14:46

Yhdysvaltalaisvoimistelija Olivia ”Livvy” Dunne, 20, on noussut kotimaassaan valtavaksi ilmiöksi.

Dunne on kerryttänyt mainetta TikTokissa, jossa hänen tekemisiään seuraa 6,7 miljoonaa silmäparia. Myös Instagramissa seuraajia on karttunut 2,8 miljoonaa.

Voimisteluvideoita ja näyttäviä kuvia itsestään julkaiseva Dunne on valloittanut monen yhdysvaltalaispojan sydämen. Jättimäisellä suosiolla on kuitenkin haittapuolensa, jotka nousevat esiin norjalaislehti Nettavisenin tuoreessa jutussa.

Dunnen faneja saapui paikalle joukoittain, kun Dunne oli kannustamassa ystäviään Salt Lake Cityssä järjestetyssä voimistelukilpailussa, jossa vastakkain asettuivat yliopistot Lousianasta ja Utahista.

Monet paikalla olleet teinipojat eivät olleet kiinnostuneita itse kilpailusta, vaan huusivat kovaan ääneen Dunnen etunimeä ja heiluttelivat katsomossa tämän nimellä varustettuja plakaatteja.

Dunne otti yhteiskuvia faniensa kanssa.

Kilpailun päättymisen jälkeen tilanne eskaloitui entisestään, kun fanit ryntäsivät ulos hallista nähdäkseen Dunnesta edes vilauksen. He tukkivat areenan pihan ja häiriköivät muita voimistelijoita.

”Kun menimme autolle, ryhmä faneja kerääntyi tyttäreni ja hänen joukkuekaverinsa ympärille. He alkoivat hokea tyttärelleni, ettei hän ole Livvy, mutta hänkin kelpaa. Sitten he pyysivät yhteiskuvaa. Joukkio kutsui tyttöäni nimellä Livvy 2.0. He olivat tylyjä ja epäkunnioittavia”, Nettavisen kertoi Jennifer Hoffmanin kirjoittaneen sosiaalisessa mediassa.

Hoffmanin tytär Jillian Hoffman oli yksi kilpailun osallistujista.

Jennifer Hoffmanin päivityksen jälkeen Livvy Dunne jakoi somessa tiukkasanaisen viestin seuraajilleen.

”Arvostan ja rakastan tukeanne, mutta jos tulette johonkin tapahtumaan, toivon, että käyttäydytte kunnioittavasti muita urheilijoita ja voimistelijoita kohtaan. Me teemme siellä vain työtämme”, hän kirjoitti.

Salt Lake Cityssä järjestetystä kilpailusta kuvattiin myös videomateriaalia, joka levisi sittemmin sosiaalisessa mediassa. Eräässä videossa teinipojat huusivat Dunnen nimeä tauotta.

"Tämä on todella pelottavaa, häiritsevää ja pikkumaista. Hävettää heidän (fanien) puolestaan”, New York Post kertoo entisen voimistelijan, nykyisen tv-persoonan Samantha Peszekin todenneen.

Lue lisää: NBA:ssa tehdään enemmän pisteitä kuin vuosikymmeniin – huippu­valmentaja löysi tukun syitä

Lue lisää: Peng Shuain kohtalo puhuttaa taas – Emma Terho yrittää pitää huolta, ettei häntä unohdeta

Lue lisää: Ammunnan maailman­mestari Jorge Ballesteros on kuollut – löydettiin autostaan pahasti haavoittuneena

Lue lisää: Aseen piippuun puhaltanut ampuma­hiihtäjä säikäytti – Liitto piti paimenkokouksen

Lue lisää: Iivo Niskanen omaa luokkaansa – HS:n urheilu­toimitus laittoi vuoden parhaat urheilijat järjestykseen

Lue lisää: Parhaita timanttijuttuja: Vain kolme naista maailmassa on pystynyt hyppäämään näin korkealle – tuleeko 24-vuotiaasta Wilma Murrosta seuraava?

Lue lisää: HS:n äänestys: Wilma Murto arvostettiin naisista korkeimmalle

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat