Markkanen vitsaili ”kampanja­päällikkönsä” kanssa, joka kuittasi välittömästi

Lehdistötilaisuudessa oli rento tunnelma, kun Lauri Markkanen ja Walker Kessler puhuivat Orlando-voitosta ja muustakin.

Lauri Markkanen (vas.) ja Walker Kessler puolustivat Orlandon Franz Wagneria vastaan.

14.1. 9:36

Utah Jazzin suomalaistähti Lauri Markkanen on hyvässä lennossa niin parketilla kuin sen ulkopuolellakin. Siitä saatiin viimeisimmät näytteet NBA:n perjantain kierroksella, kun Utah kaatoi Markkasen johdolla Orlando Magicin lukemin 112–108.

Markkanen oli ottelun pistekuningas, ja lisäksi hän torjui vastustajan kolmen pisteen heiton viime sekunneilla tilanteessa 111–108.

Ottelun jälkeen Markkanen asteli lehdistötilaisuuteen yhdessä joukkuetoverinsa Walker Kesslerin kanssa. Utahin viime kesän ykkösvaraus Kessler on ollut hyvässä vireessä etenkin puolustuspäässä, mutta sen lisäksi hän on ottanut hieman yllättävän tehtävän itselleen.

Kessler nimitti itsensä Markkasen kampanjapäälliköksi tarkoituksena auttaa joukkueen ykköspelaaja NBA:n tähdistöotteluun. Kessler on muun muassa jakanut Markkasen kuvalla varustettuja huppareita joukkuetovereilleen ja pitänyt itsekin samanlaista.

Orlando-ottelun jälkeen Markkasella oli kuitenkin huomautettavaa. Lehdistötilaisuuden sananvaihdosta raportoi muun muassa joukkuetta seuraava The Salt Lake Tribunen toimittaja Eric Walden.

”Minkälainen päällikkö ei pidä huppariani?” Markkanen kysyi vitsaillen.

”No, en saa tästä edes palkkaa, joten...” Kessler kuittasi.

Markkaselta kysyttiin, miltä tuntuu istua kaverin vieressä, joka torjui peräti seitsemän heittoa, ja silti kaikki muistavat vain Markkasen viime hetken torjunnan.

”Se oli aika hyvä, eikö vain?” Markkanen vastasi.

”Olen opettanut hänelle kaiken, mitä hän tietää heittojen torjunnoista”, Kessler lisäsi.

Markkaselle kerrottiin, että hän on eniten vapaaheittoja upottanut Jazzin pelaaja sitten seuralegenda Karl Malonen. Markkanen pussitti 17 heittoa 21:stä.

”Olisin voinut upottaa neljä enemmänkin”, Markkanen vastasi.

”Ollaan nyt tyytyväisiä tähän, mitä meillä on”, Kessler kommentoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat