HJK hankki 22-vuotiaan kreikkalaisen pelaajan: ”Taitava ja monipuolinen”

Georgios Kanellopoulos on hallitsevan Suomen mestarin tuorein pelaajahankinta.

14.1. 11:50 | Päivitetty 14.1. 12:07

Jalkapallon miesten Suomen mestari HJK on vahvistanut joukkuettaan kreikkalaisella Georgios Kanellopouloksella. Hän on pelannut kahdeksan alle 21-vuotiaiden maaottelua Kreikan paidassa vuosina 2021–22.

Kanellopoulos, 22, siirtyy Helsinkiin Kreikan pääsarjaseura Asteras Tripoliksesta 2+1-vuotisella sopimuksella.

185-senttinen Kanellopoulos on pelannut Kreikan Superliigassa 27 ottelua, joista 21 viime kaudella. Viime syksynä uuden päävalmentajan alaisuudessa peliminuutteja ei enää tullut.

”Georgios on taitava ja monipuolinen keskikenttäpelaaja, jolla on perusominaisuudet useampaan keskikentän rooliin”, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kommentoi hankintaa seuran verkkosivulla.

”Data tukee Georgioksen vahvuuksia. Lisäksi hän on vielä nuori, eteenpäin pyrkivä pelaaja, jollaisia HJK haluaa nähdä kehittymässä ammattimaisessa organisaatiossaan”, HJK:n pelaajatarkkailusta vastaava Henri Määttä toteaa.

Kanellopoulos kuvailee itseään pallon kanssa viihtyväksi tekniseksi pelaajaksi.

”Ehkä vähän enemmän hyökkäävä kuin puolustava pelaaja, mutta puolustaminenkin sujuu kyllä”, hän sanoo.

”Olin positiivisesti yllättynyt, kun HJK kertoi olevansa kiinnostunut, etenkin kun yhteydenotto tuli seurasta, joka on Euroopassa ja eurooppalaisissa kilpailuissa tunnettu. Mahdollisuus pelata europeleissä tuo tietysti lisämotivaatiota.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat