Teemu Hartikainen taikoi taas hillittömän tempun – video leviää somessa vauhdilla

Teemu Hartikainen tarjoili harvinaisen maalisyötön.

Teemu Hartikainen on Leijonien avainpelaajia.

15.1. 12:26

Leijonien ja Geneve-Servetten tähtihyökkääjä Teemu Hartikainen kaivoi kikkapankistaan uuden yllätyksen Sveitsin pääsarjan ottelussa Lauantaina Zürichiä vastaan.

Erinomaisena kulmavääntäjänä tunnettu jässikkä yllätti puolustajat nappaamalla pelivälineen teränsä alle, lähti liikkeelle ja tarjoili maukkaan potkusyötön Marc-Antoine Pouliotille. Tämä tälläsi kiekon verkkoon puolustajien seuratessa episodia hämmentyneenä vieressä.

Sosiaalisessa mediassa Hartikaista verrattiin Jari Litmaseen.

Hartikaisen luova temppu ihastuttaa kiekkofaneja, ja video leviää vauhdilla. Kikkavideoita Instagram-tilillään jakava, suosittu Pavel Barber julkaisi taidonnäytteen yli 700 000 seuraajalleen.

Voimahyökkääjäksi profiloitunut Hartikainen on tällä kaudella äitynyt luovaksi taiteilijaksi kiekkokaukaloissa. Joulukuussa Leijonien paidassa Hartikainen yritti todella omalaatuista harhautusta rangaistuslaukauksessa mutta epäonnistui harmillisesti.

Hartikainen oli voittamassa Leijonille olympiakultaa ja maailmanmestaruutta viime vuonna. Hän on tehnyt tällä kaudella Sveitsin liigassa 33 ottelussa 32 (21+11) tehopistettä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat