Erling Braut Haaland joutui pilkan kohteeksi – ”Cityn harmiksi hän ei pelannut tänään”

Haaland on ensimmäisen kerran tällä kaudella jäänyt kahdessa peräkkäisessä ottelussa ilman tehopisteitä.

Erling Braut Haaland ei juuri saanut maalipaikkoja lauantain ottelussa.

15.1. 13:45

Ylistetystä jalkapalloilijasta pilkan kohteeksi on ilmeisen lyhyt matka. Sen sai kokea norjalainen tähtihyökkääjä Erling Braut Haaland lauantain paikallisderbyn jälkeen.

Haaland on tehnyt Manchester Citylle tällä kaudella 21 maalia Englannin Valioliigassa, mutta lauantaina Manchester Unitedia vastaan hän jäi ilman tehomerkintöjä. Tämä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Haaland jäi kahdessa peräkkäisessä ottelussa ilman maalia tai syöttöpistettä.

Haalandin otteet lauantain ottelussa ovat nyt innoittaneet enemmän tai vähemmän humoristisiin kommentteihin, kertoo muun muassa norjalainen Dagbladet. Etenkin Manchester Unitedin kannattajat ovat ottaneet kaiken irti Haalandista.

Esimerkiksi yli 600 000 seuraajan Mark Goldbridge kuittasi tylysi Haalandin peliesityksen: ”City kaipasi tänään Haalandia.”

Samoilla linjoilla oli toinen Unitedia kannattava twiittaaja.

”Valitettavaa Cityn kannalta, että heillä ei ollut tänään Haalandia. Heillä olisi ehkä ollut mahdollisuus, jos hän olisi pelannut...”, Adam McKola veistelee.

Pelkästään Unitedin kannattajat eivät ole olleet pilkkakirveineen asialla, sillä vedonlyöntitoimisto Paddy Power tylytti myös norjalaishyökkääjää.

”Se on sääli Citylle, että Haaland päätti tänään pelata kuin hänen isänsä”, vedonlyöntitoimisto kuittasi Dagbladetin mukaan.

Vielä pidemmälle meni entinen jalkapalloilija Dietmar Hamann, joka pelasi muun muassa Bayern Münchenissä, Liverpoolissa ja myös Manchester Cityssä:

”Manchester City oli parempi joukkue ilman Haalandia, vaikka hän tekisi 40 maalia tällä kaudella.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat