Chelsea vei 22-vuotiaan ukrainalais­sensaation Arsenalin nenän edestä jätti­rahalla

Chelsea vahvisti Myhailo Mudrykin hankinnan sunnuntaina.

Myhailo Mudryk edustaa jatkossa Chelseaa.

15.1. 17:11

Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea ilmoitti sunnuntaina hankkineensa Myhailo Mudrykin Shakhtar Donetskista. 22-vuotias ukrainalainen on pelipaikaltaan laitahyökkääjä.

Seurat eivät vahvistaneet siirtosummaa, mutta brittimedioiden mukaan se voi nousta eri ehtojen täyttyessä jopa 100 miljoonaan euroon.

Mudrykin sopimus Chelsean kanssa on peräti kahdeksan ja puolen vuoden mittainen, kertoo BBC.

”Tämä on valtava seura, fantastinen liiga ja erittäin houkutteleva projekti tässä kohtaa uraani. Olen innoissani päästessäni tapaamaan joukkuetoverini ja oppimaan uutta Graham Potterin johtamalta valmennukselta”, Mudryk sanoi Chelsean tiedotteessa Reutersin mukaan.

Shakhtar kävi neuvotteluja Mudrykista myös Arsenalin kanssa, mutta Valioliigaa johtavat pohjoislontoolaiset eivät suostuneet mediatietojen mukaan maksamaan ukrainalaisseuran pyytämää siirtosummaa laiturista.

Mudryk ehti julkaista Arsenal-aiheisia viestejä sosiaalisessa mediassa, mutta lopulta seuraavaksi osoitteeksi vaihtuikin toinen lontoolaisseura.

Mudryk pelasi tällä kaudella Ukrainan liigassa 12 ottelua, joissa teki seitsemän maalia ja syötti yhtä monta. Hän on pelannut kahdeksan A-maaottelua Ukrainan paidassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat