Liukastuminen johti rangaistus­potku­maalin hylkäämiseen Valioliigassa

Fulhamin voittomaali jäi syntymättä hieman harvinaisemmasta syystä.

Fulhamin Aleksandar Mitrović laukoi pallon pilkulta verkkoon, mutta maali hylättiin.

15.1. 17:59

Jalkapallon Englannin Valioliigassa nähtiin erikoinen tilanne sunnuntain kierroksella, kun liukastuminen johti rangaistuspotkumaalin hylkäämiseen Newcastlen ja Fulhamin välisessä ottelussa.

Vierasjoukkue sai rangaistuspotkun reilun tunnin jälkeen, ja pallon taakse asettui joukkueen serbialaisvahvistus Aleksandar Mitrović.

Hän liukastui laukaisuhetkellä, mutta onnistui laukomaan pallon samalla maaliin ohi väärään suuntaan aavistaneen maalivahdin Nick Popen.

Mitrović tuuletti 1–0-johto-osumaan, mutta Pope ja muut Newcastlen pelaajat protestoivat tilannetta voimakkaasti erotuomari Robert Jonesille.

Hetken päästä Jones hylkäsikin maalin. Syy oli se, että Mitrović osui palloon kahdesti kaatuessaan. Tilanne ei ole ensimmäinen laatuaan, mutta varsin harvinainen.

Newcastle voitti ottelun lopulta 1–0 Alexander Isakin 89. minuutin osumalla. Newcastle on sarjassa kolmantena ja Fulham kuudentena. Lauantain alkuillan toisessa ottelussa Chelsea kaatoi Crystal Palacen lukemin 1–0.

Sunnuntain viimeisessä ottelussa vastakkain asettuvat Tottenham ja sarjajohtaja Arsenal, jotka ratkovat Pohjois-Lontoon herruuden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat