Norjalais­mestari juhli voittoa Hulkin vihreissä jätti­käsissä – joukkue­toveri kertoi miksi

Johannes Thingnes Bø juhli maailmancupin osakilpailuvoittoa sarjakuvahahmo Hulkin jättikäsissä.

Johannes Thingnes Bø johtaa ampumahiihdon maailmancupia.

17.1. 8:02 | Päivitetty 17.1. 8:10

Norja on hallinnut miesten ampumahiihtoa tällä kaudella, ja Johannes Thingnes Bø johtaa maailmancupia selvällä erolla Sturla Holm Lægreidiin ja Vetle Sjåstad Christianseniin.

Bø on siis tuttu näky palkintopallilla, mutta Ruhpoldingin maailmancupissa näky palkintojenjaossa oli hieman erilainen. Bølla oli nimittäin käsissään isot vihreät irtokädet.

Sarjakuvahahmo Hulkille kuuluvat kädet eivät olleet Bøn omat, vaan Christiansen paljasti kilpailun jälkeen, mistä oli kyse.

”Minulla oli ajatuksena käyttää niitä itse tänään. Otin ne ensimmäisen kerran mukaan kilpailuun, koska minusta tuntui hyvältä. Olen hyvässä kunnossa, ja ampuminen on alkanut toimia”, Christiansen selitti Kansainvälisen ampumahiihtoliiton (IBU) haastattelussa.

”Otin ne varmuuden vuoksi mukaan, jos pääsisin palkintopallille. Kun Johannes saavutti minut [ja voitti], hän ansaitsi pitää niitä. Ne sopivat hänelle, sillä hän on todella ansainnut tulla kutsutuksi oikeaksi Hulkiksi.”

Hulk on Marvel-kustantamon luoma uskomattoman vahva supersankari.

Bø sopii Hulkiksi ainakin meriittiensä puolesta, sillä mies on viisinkertainen olympiavoittaja ja 12-kertainen MM-kultamitalisti. Viime vuoden Pekingin olympialaissa Bø voitti neljä kultaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat