Lauri Markkasen peli kulkee mutta Teslan kanssa tuli ongelmia – Susijengin päävalmentaja änkesi takaluukusta sisään

Tesla-kuski Lauri Markkanen törmäsi talviseen haasteeseen, kun hänen piti antaa kyyti Lassi Tuoville ja Henrik Dettmannille.

Lauri Markkanen oli vireessä.

19.1. 11:05

NBA-tähti Lauri Markkanen, 25, kertoi keskiviikkoillan mahtiesityksensä jälkeen, että on viime aikoina toiminut Lassi Tuovin ja Henrik Dettmannin ”uber-kuskina”. Suomen koripallomaajoukkueen nykyinen ja entinen päävalmentaja ovat Utahissa seuraamassa Markkasen edesottamuksia.

Dettmann kertoi keskiviikkona Instagramin tarinoissaan, että nuori ja kohtelias Markkanen on paras autokuski, joka valmentajalegendalla on tullut Yhdysvalloissa vastaan.

Keskiviikkona autoilussa oli kuitenkin haasteita. Dettmann julkaisi Instagramin tarinoissa kuvan, jossa Tuovi työntyy Teslaan takaluukusta Markkasen katsoessa vierestä.

"Ollaan toisella puolen valtamerta, mutta samat talviset ongelmat kuin Suomessa. Lassi yrittää availla ovia, Lauri toimii työnjohtajana”, Dettmann kirjoitti.

Ilmeisesti lumisen sähköauton muut ovet eivät suostuneet avautumaan, ja Tuovin piti käydä avaamassa ne sisäpuolelta. Homma oli hänelle helpompi kuin huomattavasti pidemmälle, 213-senttiselle Markkaselle.

Julkisuudessa on aiemmin kerrottu Markkasen ajavan Teslalla. Hänen nykyinen kotinsa Salt Lake City on tunnettu talvisista olosuhteistaan. Torstain vastaisena yönäkin lämpötila painui pakkasen puolelle.

Dettmann kertoi Instagramissa myös tehneensä tupatarkastuksen Markkasen kotona. Hän julkaisi Instagramin tarinoissaan kiinnostavan kuvan koripalloilijan vaatehuoneesta. Hattuhylly oli ängetty kattoon asti täyteen koristossuja.

"Tämä on vasta ylähylly”, Dettmann kirjoitti.

Markkanen järjesti maajoukkueen valmentajille hurjan show’n, kun Utah kaatoi kotikentällään Los Angeles Clippersin. Markkanen heitti ottelun kovimman pistemäärän 34 ja kahmi päälle 12 levypalloa yltäen niin sanottuun tupla-tuplaan.

Lue lisää: Markkanen hirmu­vireessä heti toivuttuaan kolhusta – katsomossa oli erityisiä vieraita Suomesta

Lue lisää: Lauri Markkasesta uskomaton vertailu LeBron Jamesiin – ”Niin hyvä hän on ollut”

Lue lisää: Arvostettu The Athletic ennustaa Lauri Markkasta tähdistö­otteluun: ”Melko päivänselvää”

Lue lisää: Lauri Markkanen toipui vammastaan, palaa kokoon­panoon tänä yönä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat