Maailman kallein VIP-lippu? Näin paljon Ronaldon ja Messin ottelusta saa maksaa

Ronaldon ja Messin joukkueet kohtaavat näytösottelussa Saudi-Arabiassa.

Ronaldo ja Messi kohtasivat viimeksi vuonna 2020.

19.1. 18:44

Jalkapallon supertähtien kohtaamiset ovat aina himoituimpia tapahtumia. Kun lajin kaksi suurlegendaa, Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo kohtaavat, silloin kiinnostus on huipussaan.

Kun Messi ja Ronaldo ovat kohdanneet, pelissä on useimmiten ollut Mestarien liigan tai Espanjan pääsarjan maine ja kunnia. Nyt kaksikko kohtaa toisensa ottelussa, jossa ei varsinaista panosta ole – mutta peli kiinnostaa silti.

Messin PsG pelaa torstai-iltana Saudi-Arabiassa Ronaldon johtamaa yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Joukkue kootaan Ronaldon edustaman Al-Nassrin ja maan toisen suurseuran Al-Hilalin pelaajista.

Ottelusta laitettiin huutokaupan kautta myyntiin erityinen VIP-lippu, jonka ostaja saisi tavata molemmat supertähdet ja käydä molempien joukkueiden pukukopissa.

Lähtöhinnaksi asetettiin 260 000 dollaria, mutta lopulta hinta kohosi aina 2,6 miljoonaan dollariin. ESPN:n mukaan summa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Ottelu pelataan torstaina Riadissa Saudi-Arabiassa. Sitä hehkutetaan etukäteen mahdollisesti viimeisenä kertana, kun Ronaldo ja Messi kohtaavat nurmella.

Edellisen kerran supertähdet iskivät yhteen suurten panosten pelissä. Vuonna 2020 Ronaldon Juventus kohtasi Messin Barcelonan ja italialaisjoukkue höykytti katalaaneja 3–0.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat