Huippupelaaja Anton Walkes, 25, on kuollut onnettomuudessa

Anton Walkesia elvytettiin onnettomuuden jälkeen. Hän kuoli sairaalassa.

Traagisesti kuollut Anton Walkes oli Tottenhamin kasvatti.

19.1. 21:16

25-vuotias jalkapalloilija Anton Walkes on kuollut. Suru-uutisesta kertoi hänen seuransa Charlotte FC verkkosivuillaan.

Walkesin kohtaloksi koitui onnettomuus.

Yhdysvaltalaisseuran puolustaja kuoli aikaisin torstaiaamuna Etelä-Floridassa. Daily Mailin mukaan Walkes joutui edellisenä päivänä veneonnettomuuteen, jossa oli osallisena kaksi alusta.

Toista veneistä ohjannut Walkes löydettiin onnettomuuden jälkeen tajuttomana onnettomuuspaikalta. Pelastushenkilökunta sai kuljetettua jalkapalloilijan rantaan, missä häntä yritettiin elvyttää.

Walkes kiidätettiin nopeasti sairaalaan, jossa hän kuoli saamiinsa vammoihin. Tapauksen tutkinta on kesken. Julkisuudessa ei ole ollut esillä tarkkoja yksityiskohtia onnettomuudesta tai siihen johtaneista syistä.

Walkesilla oli tyttöystävänsä Alexisin kanssa nuori Ayla-niminen tytär.

Jalkapalloilijan seura muisteli kuollutta pelaajaa lämpimästi.

”Hän oli mahtava poika, isä, kumppani ja joukkuetoveri, jonka iloinen elämänasenne kosketti kaikkia, jotka hän tapasi”, omistaja David Tepper sanoi.

”Anton teki ympärillään olevista parempia ihmisiä kaikilla elämänalueilla ja edusti Charlotte FC:tä korkeimmalla tasolla sekä kentällä että sen ulkopuolella. Monet tulevat kaipaamaan häntä suuresti. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat Antonin perheen kanssa tänä sydäntä särkevänä aikana”, hän jatkoi.

Brittifutaaja oli Tottenhamin kasvatti ja kirjoilla sen Valioliigan joukkueessa kausina 2016–2018. Myös Tottenham muisti entistä pelaajaansa Twitterissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat