Vangittu Dani Alves on kertonut kolme eri versiota epäillystä seksirikoksesta

Alves vaihtoi myös asianajajaa ja hänet on siirretty toiseen vankilaan Barcelonassa Espanjassa.

Dani Alves pelasi vielä viime syksynä Pumasin joukkueessa Meksikossa ja myös viime syksyn MM-kisoissa Qatarissa.

23.1. 21:07

Brasilialainen jalkapallotähti Dani Alves on ollut viime perjantaista lähtien tutkintavankeudessa Barcelonassa epäiltynä seksirikoksesta. Kuulusteluissa hän on kertonut kolme eri versiota tapahtumista.

Alvesia, 39, epäillään joulukuun lopulla barcelonalaisessa Sutton-yökerhossa tapahtuneesta seksuaalisesta väkivallasta. Alvesia syyttänyt nainen kertoi, että pelaaja kosketteli häntä alusvaatteiden alta.

Aluksi Alves kiisti väitteet ja sanoi, ettei ole koskaan tavannut kyseistä naista. Myöhemmin Alves totesi, että hän on nähnyt naisen mutta mitään ei tapahtunut, kertoo muun muassa espanjalaiset sport.es ja Marca. Tuorein versio on se, että Alvesin mukaan nainen hyppäsi hänen kimppuunsa.

Alvesin veli Ney Alves totesi sport.es:n mukaan Fiesta-ohjelmassa, että koko perhe on voimaton Dani Alvesin tilanteessa.

”Mielestäni asianajaja ei tee oikeita asioita”, Ney Alves sanoi.

Alvesin perhe vaihtoikin asianajajaa. Nyt Alvesia edustaa asianajaja, jolla on enemmän kokemusta rikosasioista.

Alvesin perheen kannalta tilanne on myös siksi hankala, että sport.es:n mukaan Alvesin perheen jäsenistä useiden taloudellinen tilanne riippuu Alvesin tuloista.

Alves myös siirrettiin maanantaina toiseen vankilaan. Marcan mukaan syynä oli Alvesin turvallisuus. Nyt hänellä on selli, jossa on muun muassa oma suihku.

Jos Alves todetaan syylliseksi, hän voi saada 4–12 vuoden vankeustuomion.

Alves on entinen Barcelonan pelaaja, joka edusti tällä kaudella meksikolaista Pumasin joukkuetta. Seura antoi Alvesille potkut seksirikosepäilyjen takia.

Lue lisää: Tähtipelaaja Dani Alves pidätettiin

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat