Netflix-kirouksesta tuli hittiaihe Twitterissä – nuoret tennistähdet putosivat kuin Agatha Christien dekkarissa

Netflix julkaisi sarjan nuorista tennistähdistä. Yllättäen heistä kukaan ei menestynyt Australian avoimessa tennisturnauksessa.

Felix Auger-Aliassime oli viimeinen Break Point -sarjan pelaajista, joka pelasi tämän vuoden Australian avoimen turnauksen kaksinpeleissä.

23.1. 22:27

Eikä yksikään pelastunut. Kyse on Agatha Christien rikosromaanista, mutta lause kertoo omalla tavallaan myös Australian avoimen tennisturnauksen ”Netflix-tähdistä”.

Netflix julkaisi äskettäin ensimmäiset viisi jaksoa dokumenttisarjasta Break Point, joka kertoo tenniksen tulevaisuuden tähdistä, joiden uskotaan nousevan Rafael Nadalin, Roger Federerin, Novak Djokovicin ja Serena Williamsin varjosta tähtiloistoon.

Meneillään oleva grand slam -turnaus ei ainakaan ole paikka, jossa tämä toteutuisi.

Break Point -sarjassa esiintyvistä pelaajista Felix Auger-Aliassime oli viimeinen, joka oli vielä mukana kaksinpeleissä. Hän putosi neljännellä kierroksella, joten yksikään ei selviytynyt edes puolivälieriin.

Aiemmin pudonneita ”Netflix-tähtiä” ovat Maria Sakkari, Taylor Fritz, Casper Ruud, Matteo Berrettini, Ons Jabeur ja Thanasi Kokkinakis. Lisäksi Nick Kyrgios, Ajla Tomljanovic ja Paula Badosa eivät osallistuneet turnaukseen loukkaantumisten takia.

Kanadalaiselta Auger-Aliassimelta kysyttiin, oliko kyseessä Netflix-kirous.

”Minusta se oli hauskaa. En tiedä. En usko, että tässä on yhteys”, Auger-Aliassime nauroi CNN:n mukaan.

”Ehkä hävinneet pelaajat kokivat jollain tavalla yhteyden. Ehkä ei sittenkään. En usko, että se liittyi mihinkään. Se on hauskaa, miten asiat joskus menevät.”

Joka tapauksessa aihesana NetflixCurse on ollut nousussa Twitterissä. Kun Auger-Aliassime putosi, useat kirjoittivat Twitteriin: ”Netflix-kirous on nyt valmis.”

Myös Netflix osallistui keskusteluun, kun vielä kaksi sarjassa esiintyvää pelaajaa oli jatkossa Australian avoimissa: ”Selvennykseksi: tämä on puhdasta sattumaa.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat