”Oliko joku tripillä?” – Niken tennisasut hämmentävät jälleen Australiassa

Australian avoin tennisturnaus on edennyt toiselle viikolle. Tennisasut puhuttavat.

Frances Tiafoen asu on kiinnittänyt huomiota.

24.1. 16:46

Tenniksen kauden ensimmäisessä grand slam -turnauksessa, Australian avoimissa, on koettu useita yllätyksiä. Hallitseva mestari Rafael Nadal putosi jo toisella kierroksella loukkaantumisen takia, tulevaisuuden tähtipelaajiksi ennustettuja on pudonnut myös aikaisessa vaiheeessa ja turnauksen alkupäivinä vesisateet lykkäsivät otteluita.

Silti yksi suurimpia puheenaiheita on jälleen pelaajien tennisasut, erityisesti Niken tuottamat, kertoo muun muassa Expressen.

Muun muassa Viktoria Azarenka, Emma Raducanu ja Francis Tiafoe ovat pukeutuneet Niken uuteen vähintäänkin värikkääseen asuun. Ero on melkoinen etenkin Wimbledonin turnaukseen, jossa asun pitää olla lähes kokonaan valkoinen.

Britannian Emma Raducanulla oli asusta versio, jossa vain yläosa oli kuvioitu.

Asuja on kommentoitu ahkerasti mediassa ja sosiaalisessa mediassa.

The Timesin muotitoimittaja Harriet Walker ihmettelee, mikä idea uusissa asuissa on.

”Kokonaisvaikutelmana on se, että ne näyttävät lämpökartoilta, joita näkee tv:ssä, kun poliisihelikopterit seuraavat pakoautoa. Miksi?” Walker kirjoittaa.

”Niken pääkonttorin henkilön, jonka mielestä oli hyvä idea käyttää uimapukua yläosana, pitäisi lainata Frankenstein kirjastosta.”

Ruotsalainen tv-kommentaattori Robert Perlskog myös ihmetteli uutta asua.

”Ruohoiset tennisasut Australian avoimissa? Kiitos, mutta tiedän Wimbledonin. Mikä hitto tämä on? Allasasu? Tästä saa matkapahoinvoinnin”, toteaa ruotsalainen tv-kommentaattori Robert Perlskog.

Twitterissä on useampikin todennut, että ”oliko joku Nikelta tripillä [otannut huumeita], kun he toivat tämän designin?”

Asu on saanut myös kiitosta, ainakin Tiafoen käyttämänä.

”Se sopii Francesille aika hyvin. Hänellä on siihen oikeaa fyysisyyttä, mutta minä en voisi pukeutua aluspaitaan tai miksi sitä kutsutaankaan”, Brittipelaaja Dan Evans totesi uutistoimisto Reutersille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat