Teemu Selänne lyttäsi Jokerit-saagan uuden käänteen: ”Kansallinen urheiluhäpeä”

Jokerien omistusta tavoitellut NHL-legenda tylytti seuran nykyisiä omistajia Twitterissä.

Teemu Selänne ei arvosta Jokerien nykytoimintaa.

24.1. 22:13

NHL-legenda Teemu Selänne otti tiukasti Twitterissä kantaa Jokerit-saagan uusimpaan käänteeseen.

Selänne jakoi Ilta-Sanomien uutisen, jossa kerrottiin Jokerien pyytäneen, ettei Jääkiekkoliiton hallitus käsittelisi sen hakemusta Mestis-paikasta.

”Sekoilua on juuri se oikea sana. Arvokas, yksi Suomen hienoimmista urheilubrändeistä on tällä hetkellä kansallinen urheiluhäpeä…” Selänne kirjoitti saatesanoiksi.

Team Jokerit oy, joka yrittää palauttaa Jokerit takaisin kiekkokartalle, jätti viime viikolla Jääkiekkoliitolle hakemuksen sarjapaikasta Mestikseen.

Liittohallituksen piti käsitellä asiaa tiistain kokouksessaan, mutta liitto tiedotti, että osakeyhtiö oli päivää aiemmin pyytänyt, ettei hakemusta käsiteltäisi, koska se oli hakijoiden itsensä mielestä puutteellinen.

Selänne oli mukana Naurava Narri -projektissa, joka myös tavoitteli Jokerien edustusjoukkuetta itselleen. Seuran tuotemerkin ja logon omistava Jokerit ry päätti kuitenkin lähteä yhteistyöhön Joel Harkimon omistaman Team Jokerit Oy:n kanssa.

Jos Jokerit aikoo pelata ensi kaudella Mestiksessä, sen täytyy hakea ensin sarjapaikkaa liittohallitukselta ja saada sen jälkeen erillinen lisenssi Mestiksessä pelaamiseen.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat