Conor McGregor joutui autoilijan törmäämäksi – arveli pysyneensä hengissä kaatumistaidon ansiosta

Vapaaottelutähti Conor McGregor oli liikenteessä pyörällä: ”Vielä ei ollut minun aikani”

Conor McGregorille sattuu ja tapahtuu.

27.1. 21:39

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor joutui perjantaina hurjaan vaaratilanteeseen.

McGregor, 34, kertoo Instagram-tilillään, että jäi polkupyörällään täyttä vauhtia kiitäneen auton alle. Hän julkaisi kuvan, jossa pyörä lojuu kyljellään keskellä tietä.

”Sain juuri osuman autosta takaapäin. Aurinko hämäsi, kuljettaja ei nähnyt minua. Täyttä vauhtia suoraan lävitseni. Kiitos Jumalalle, vielä ei ollut minun aikani. Kiitos myös painille ja judolle. Kyky kaatua hallitusti pelasti elämäni”, McGregor kirjoitti kuvan yhteyteen.

McGregor julkaisi kuvan lisäksi myös kaksi videota tapahtumapaikalta. Videoilla auton kuljettaja pyytelee vuolaasti anteeksi, mutta McGregor ei näytä kantavan kaunaa.

Kuljettaja myös ottaa jonkinasteisessa sokissa olevan ja Jumalaa hengissä selviämisestään kiittelevän vapaaottelijan ja tämän polkupyörän kyytiinsä. Ilmeisesti kyyditäkseen miehen kotiin.

McGregor on UFC:n entinen maailmanmestari sekä höyhen- että kevytsarjassa. Edellisen matsinsa hän otteli vuonna 2021, jolloin hänen jalkansa murtui pahasti ottelussa Dustin Poirieria vastaan.

Seuraavaa ottelua ei kovasta uhosta huolimatta ole hetkeen tulossa, sillä McGregor ei ole tällä hetkellä mukana Yhdysvaltain antidopingjärjestön Usadan testausohjelmassa.

Hänen pitää olla ohjelmassa mukana vähintään puoli vuotta saadakseen otteluoikeutensa takaisin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat