HJK ja Murilo purkivat pelaajan sopimuksen – pelaaja voi etsiä uutta seuraa

HJK:n valmennukselle kiukutelleen brasilialaispelaajan välirikko johti lopulta sopimuksen purkamiseen.

Murilo pelasi HIFK:ta vastaan Veikkausliigan paikallisottelussa huhtikuussa 2022.

1.2. 18:18

Veikkausliiga-seura Helsingin Jalkapalloklubi ja brasilialainen laitapakki Murilo Henrique de Araujo Santos ovat maanantaina purkaneet pelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä, kertoo HJK.

Murilo on vapaa etsimään itselleen uutta seuraa.

Brasilialaispuolustaja siirtyi HJK:hon Seinäjoen Jalkapallokerhosta ennen kautta 2022. Syyskuussa Murilo riitautui HJK:n valmennusjohdon ja erityisesti päävalmentaja Toni Koskelan kanssa.

HS:n tietojen mukaan pelaajan ja päävalmentajan sekä valmennusryhmän välille tuli välirikko syksyllä. Toni Koskela jätti pelaajan ulos joukkueen pelaavasta kokoonpanosta pelaajan kiukuttelujen jälkeen.

Välirikko alkoi tiettävästi siitä, kun Murilo kuuli, ettei hän olisi avauskokoonpanossa Eurooppa-liigan ensimmäisessä ottelussa Real Betisiä vastaan. Murilo protestoi tuolloin voimakkaasti sitä, että hän jäisi vaihtopelaajan rooliin ottelussa.

Sopimuksen purkaminen kertoo siitä, että pelaajan ja valmennuksen välit eivät palanneet ennalleen.

Murilo pelasi HJK:ssa 33 ottelua ja teki yhden maalin. Kyseinen maali oli erittäin tärkeä, sillä sen avulla HJK tasoitti pelin Mestarien liigan karsintojen vierasottelussa RFS:ää vastaan ja voitti lopulta toisen osaottelun ja otteluparin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat