Hulk Hoganin terveydentilasta huolestuttavia tietoja

Selkäleikkaus on vaatinut veronsa Hulk Hoganilta.

Hulk Hogan on huonossa kunnossa.

2.2. 8:20

Showpainilegenda Hulk Hoganin kunto on romahtanut.

Toinen ex-painija, olympiavoittaja Kurt Angle raportoi podcastissaan, että 69-vuotias Hogan ei tunne enää jalkojaan. Asiasta on uutisoinut myös esimerkiksi Fox News.

Angle kertoi podcastissa jutelleensa Hoganin kanssa tämän terveydentilasta. Oli käynyt ilmi, että Hogan on käynyt hiljattain selkäleikkauksessa.

"Hänen alavartalostaan katkaistiin hermoja, eikä hän pysty nyt tunteen kroppansa alaosaa. Hän käveli ympäriinsä kepin avulla. Luulin että hän käyttää keppiä selkäkipujen takia, mutta hän ei tunne kipua lainkaan. Hän ei tunne yhtään mitään”, Angle sanoi.

”Hän ei siis tunne jalkojaan. Hänen on siksi käveltävä kepin kanssa, mikä on aika vakavaa. Tunnen myötätuntoa Hogania kohtaan, hän antoi kaikkensa painibisnekselle, ja se imi hänet kuiviin.”

Viime viikolla Hogan oli tilastaan huolimatta lavalla showpainiorganisaatio WWE:n ”Mouth of the South” -tapahtumassa Philadelphiassa.

Hän villitsi kotiyleisöä muun muassa hehkuttamalla kaupungin ylpeyttä, paikkansa Super Bowlissa varmistanutta jenkkifutisjoukkuetta Philadelphia Eaglesia. Hogan selvisi estradille omin jaloin, mutta hyvin varovaisesti liikkuen.

Vaikka showpainissa on kyse nimensä mukaisesti käsikirjoitetusta show’sta, painijat joutuvat fyysisesti koville. Myös Hogan kärsi urallaan useista loukkaantumisista, ja hänen selkäänsä on operoitu useita kertoja aiemminkin.

Painiuransa Hogan aloitti jo 1970-luvun lopulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat