Ranskalais­pelaaja ei saanut palloa tyhjään maaliin – joutui yrittämään uudestaan ottelun jälkeen

Union Berlin pudotti Wolfsburgin värikkäiden vaiheiden jälkeen Saksan cupissa.

Union Berlinin Sheraldo Becker (vas.) ja Wolfsburgin Maxence Lacroix ottivat yhteen Saksan cupissa tiistaina.

2.2. 13:14

Jalkapallon Saksan cupissa nähtiin varsin värikäs ottelu, kun Union Berlin ja Wolfsburg kohtasivat tiistaina. Union Berlin eteni lopulta jatkoon voitettuaan ottelun maalein 2–1, mutta pelin loppuhetket jättivät parantamisen varaa.

Isännät johtivat ottelua Robin Knochen ja Kevin Behrensin maaleilla 2–1, vaikka Luca Waldschmidt olikin vienyt vieraat johtoon jo ensiminuuteilla.

Wolfsburg haki tasoitusmaalia yhden pelaajan ylivoimalla, kun Niko Giesselmann oli saanut toisen varoituksen filmaamisesta 87. minuutilla.

Tasoitusmaalin tekemisessä nousi kulmapotkutilanteessa auttamaan myös Wolfsburgin maalivahti Pavao Pervan. Union Berlin sai kuitenkin tilanteen purettua, ja lopulta ranskalaispuolustaja Jérôme Roussillon pääsi yksin läpi edessään tyhjä maali.

Roussillon oli vaihdettu kentälle vasta hetkeä aikaisemmin, ja jalat vaikuttivatkin olevan vielä hieman kohmeessa.

Roussillon olisi hyvin voinut laukoa suoraan pallon tyhjään maaliin, mutta hän käänsi pallon vielä vasemmalle jalalleen ja laukoi lopulta suoraan päin tilanteeseen liukunutta Wolfsburgin puolustajaa.

Roussillonin onneksi epäonnistuminen ei maksanut voittoa ja jatkopaikkaa, ja ottelun jälkeen joukkuetoverit panivat vielä 30-vuotiaan puolustajan laukomaan pallon vielä hieman lähempää tyhjään maaliin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat