Nainen purkitti hiekan jolla Tom Brady seisoi – purkin hinta nousi jo käsittämättömän korkeaksi

Betr Carol väitti säilöneensä hiekan, jolla amerikkalaisen jalkapallon tähti Tom Brady seisoi kertoessaan, että ura päättyy. Nyt purkki on myynnissä ja kovin tarjous jo lähes 100 000 dollaria.

Tom Brady kertoi lopettavansa pitkän ja komean uransa.

6.2. 18:15

Verkkokauppa Ebayssa myytävästä, hiekkaa sisältävästä lasipurkista tarjottiin maanantaina 99 900 dollaria, eli noin 92 000 euroa.

Kyseessä ei ole mikä tahansa hiekkainen purnukka, vaan siihen säilötty maa-aines on kerätty kohdasta, jossa Tom Brady julkaisi keskiviikkoaamuna videon uransa loppumisesta.

Hiekkaa myy TikTokista tunnettu Betr Carol. Hän jakoi videon, jolla vakuutti olevansa tismalleen samassa kohdassa kuin Brady aikaisemmin. Carol myös esitteli New York Timesin printtilehteä keskiviikolta todistaakseen, että hän oli rientänyt rannalle pian Bradyn jälkeen.

Carol pani purkin myyntiin 677 dollarilla, mutta pian hinta pompsahti pilviin. Lauantaina tullut 119:s tarjous oli jo liki 100 000 dollaria.

Tarjoajia ei tunnu edes haitanneen se, ettei Brady ollut ilmeisesti kuvannut videotaan keskiviikkona vaan aikaisemmin. Näin väitti toimittaja Peter Schrager.

"Brady oli Los Angelesissa elokuvan ensi-illassa tiistai-iltana. Aurinko ei ollut vielä noussut Los Angelesissa, kun video julkaistiin, joten se oli ennakkoon kuvattu”, Schrager totesi.

Hiekkapurkista voi jättää tarjouksia tämän viikon sunnuntai-iltaan saakka.

Brady, 45, pelasi NFL:ssä 23 kautta ja voitti seitsemän Super Bowlia, enemmän kuin yksikään muu pelaaja.

Pelinrakentaja ilmoitti uransa loppumisesta myös vuosi sitten mutta pyörsi päätöksensä nopeasti. Tällä kertaa päätös oli ”lopullinen”, hän tähdensi videolla.

Täsmennys: Tom Brady voitti urallaan seitsemän Super Bowlia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat