Cristiano Ronaldon joukkue­kaverilta suoraa puhetta – ”Aina hän onnistuu”

Al-Nassr ei ole enää Al-Nassr, vaan Cristiano Ronaldo plus Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo antaa vastustajille lisämotivaatiota.

7.2. 22:10

Vuodenvaihteessa Saudi-Arabian liigan Al-Nassriin siirtyneen Cristiano Ronaldon alkutaival uusissa maisemissa ei ole ollut ruusuilla tanssimista, vaikka pelaaja onkin saanut maalitilinsä auki uudessa seurassaan.

Pankkitilihän aukesi jo aiemmin: pelaajan 2,5-vuotisen sopimuksen arvoksi kaikkine lisineen on kerrottu eri medioissa jopa 200 miljoonaa euroa.

Ronaldon joukkuekaveri Luiz Gustavo kertoi Corriere dello Sportille, mitä uuden tähtipelaajan mukaantulo on tarkoittanut.

”Cristiano Ronaldon läsnäolo antaa vastustajille lisää kiihoketta lyödä liigaa johtava joukkue. Hänen mukanaolonsa tekee otteluistamme vaikeampia. Vastustajat yrittävät parastaan häntä vastaan. Cristiano motivoi kaikkia”, Gustavo sanoi.

Hän luetteli myös portugalilaisen tarjoamia hyötyjä.

”Cristiano myös takaa suuren edun omalle joukkueellemme, koska opimme häneltä jotakin joka päivä mitä tulee hänen teknisiin ja fyysisiin ominaisuuksiinsa.”

Vaikka Ronaldon uuteen alkuun on mahtunut vaikeuksia, joukkuekaveri tietysti uskoo hienoon tulevaisuuteen.

”Cristiano Ronaldo on luotu haasteita varten ja hän aina onnistuu. Hän on tehnyt ensimmäisen maalinsa, joten paineet ovat poissa.”

Ronaldo osui Al-Nassrille rangaistuspotkusta viime perjantaina Al-Fatehia vastaan. Al-Nassr nousi tähden tekemällä maalilla 2–2-tasapeliin.

Pelaaja täytti sunnuntaina 38 vuotta. Hän nousi jättimaineeseen Euroopan suursarjoissa, jossa hän edusti Manchester Unitedia, Real Madridia ja Juventusta. Hän voitti mm. Mestarien liigan viidesti ja liigamestaruuden seitsemän kertaa.

Ronaldo on palkittu maailman parhaalle pelaajalle jaettavalla Kultaisella pallolla (Ballon d’Or) viisi kertaa – viimeksi 2017.

Hän aloitti kuluvan kauden ManUssa, mutta lähti seurasta loppuvuodesta 2022 erimielisyyksien vuoksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat