Jalkapalloilija Christian Atsun tilanne onkin epä­selvä – Agentti: ”Atsua ei ole löydetty”

Christian Atsun uskottiin löytyneen elossa tiistaina. Nyt hänen tilanteesta ei olekaan varmuutta.

Christian Atsu on ghanalainen jalkapalloilija.

9.2. 9:32

Jalkapalloilija Christian Atsua ei ilmeisesti olekaan vielä löydetty Turkin ja Syyrian maanjäristyksen raunioista. Atsun manageri Nana Sechere kertoi asiasta torstaiaamuna Twitter-viestissään.

”Tilanne on edelleen sama, Christian Atsua ei ole vielä löydetty. Ellen näe Christiania tai puhu hänen kanssaan, en tee uusia päivityksiä”, Sechere kirjoittaa.

Tiistaina Ghanan jalkapalloliitto viestitti, että Atsu olisi pelastettu raunioista.

Ghanalainen Atsu, 31, pelaa nykyisin Turkin liigan Hataysporissa. Seuran varapuheen­johtaja Mustafa Özat on myös todennut, että pelaaja olisi pelastettu, kertoo BBC. Sechere kommentoi keskiviikkona tietoa pelastamisesta sanoen, että Atsun sijainti on tuntematon.

Ghanan Turkin-suurlähettiläs Francisca Ashietey-Odunton taas kertoi BBC:n mukaan radiohaastattelussa, että siitä, mihin Atsu on lähetetty, olisi epätietoisuutta. Suurlähettilään mukaan Turkin ulkoministeriö yrittää selvittää, mihin sairaalaan tai terveyskeskukseen Atsu on päätynyt.

Atsu on pelannut urallaan myös Englannissa, muun muassa 107 ottelua Newcastlessa.

Myös Hataysporin urheilujohtaja Taner Savut on kateissa maanjäristyksen jäljiltä.

MaanjäristySTEN uhrimäärä oli noussut torstaiaamuun mennessä jo yli 16 000:n. Turkissa kuolleita oli torstaiaamuun mennessä vahvistettu lähes 12 900 ja Syyriassa yli 3 100, kertovat viranomaiset ja sairaalalähteet.

Maailman terveysjärjestö WHO on arvioinut, että varhain maanantaina iskeneiden maanjäristysten uhrimäärä voi nousta jopa yli 20 000:n.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat