”Kolmen suuren” viimeinenkin jättää Brooklyn Netsin: supertähti Kevin Durant on osa jättivaihtoa

Durant siirtyy Phoenix Sunsiin, kertoo uutissivusto ESPN.

Kevin Durant pelasi 1,5 kautta Brooklyn Netsissä.

9.2. 10:34 | Päivitetty 9.2. 11:26

Koripallon NBA-liigan superähtiin kuuluva Kevin Durant on siirtymässä jättivaihdossa Brooklyn Netsistä Phoenix Sunsiin, muun muassa ESPN-urheilusivusto kertoo.

ESPN:n lähteiden mukaan Durantin lisäksi Brooklynista Phoenixiin on siirtymässä TJ Warren. Toiseen suuntaan eli Brooklyniin menisivät vaihtokaupassa Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder ja peräti neljä ensimmäisen kierroksen valintaoikeutta.

NBA:n siirtoaika umpeutuu torstaina.

Durantin lähtö Brooklynista on viimeinen luku seuran ”kolmelle suurelle”, joiden piti tuoda pokaalisadetta New Yorkiin. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kolmikosta Kyrie Irving siirtyi Brooklyniin vuonna 2019, Durant elokuussa 2019 ja James Harden 2021.

Tähtipelaajien myötä Brooklynille povattiin menestystä, mutta loukkaantumiset ja Irvingin kentän ulkopuoliset kohut vesittivät toiveet.

Nyt kolmikosta ei ole enää mitään jäljellä Brooklynissa. Harden lähti Philadelphia 76ersiin, Irving kaupattiin maanantaina Dallas Mavericsiin ja nyt Durantkin häipyy.

Durant, 34, on ollut kahdesti voittamassa NBA:n mestaruutta Golden State Warriorsissa. Durant ei ole pelannut 8. tammikuuta jälkeen polvivamman takia, mutta hänen arvioidaan olevan pelikunnossa tähdistöviikonlopun jälkeen helmikuun loppupuolella.

Oikaisu 9.2.2023 kello 11.25: Kyrie Irving ja Kevin Durant siirtyivät Brooklyn Netsiin vuonna 2019, ei vuonna 2021 kuten aiemmin jutussa manittiin. James Harden siirtyi vuonna 2021.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat