Itävallan entinen maa­joukkue­pelaaja tapettiin kadulla keskellä päivää

Ammutuksi joutunut uhri on Itävallan maajoukkueen ex-pelaaja Volkan Kahraman.

Volkan Kahramanista tuli suru-uutinen.

9.2. 11:20

Itävallan pääkaupungin Wienin 11:nnessä kaupunginosassa tapahtui kauheita keskiviikkona keskellä kirkasta päivää, kertovat useat itävaltalaiset tiedotusvälineet.

Raporttien mukaan kahden miehen pienessä kahvilassa aloittama sananvaihto äityi hurjaksi riidaksi, jota he jatkoivat kadulla.

Lopulta sanat eivät riittäneet laukaisemaan lounasaikana nähtyä tilannetta. Toinen miehistä veti esille taskustaan aseen ja ampui kiistakumppaniaan kylmästi päähän.

Kun ensiapuhenkilökunta ja poliisit tulivat paikalle, he löysivät kaksi ihmistä, joiden henkien pelastamiseksi ei ollut tehtävissä enää mitään.

Mediatietojen mukaan 46-vuotias mies surmasi itsensä samalla tekovälineellä sen jälkeen, kun hän oli ampunut 43-vuotiaan miehen aseellaan.

Pian selvisi, että 43-vuotias oli Itävallan jalkapallomaajoukkueen entinen pelaaja Volkan Kahraman. Kolmessa A-maaottelussa esiintynyt turkkilaistaustainen edusti seuratasolla muun muassa itävaltalaista Rapid Wieniä ja hollantilaista Feyenoordia.

Sosiaalisessa mediassa on kunnioitettu Kahramanin muistoa.

Ainakaan tuoreeltaan poliisilla ei ollut syytä epäillä, että murhenäytelmään liittyisi kolmas osapuoli. Miehet tunsivat toisensa entuudestaan.

Itävaltalaisen eXXpressin mukaan ampumisen motiiviksi on epäilty mustasukkaisuutta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat