Cristiano Ronaldo laukoi peräti neljä maalia – pyysi ero­tuomarilta nimi­kirjoituksen

Ronaldo rikkoi urallaan 500 maalin rajapyykin.

Cristiano Ronaldo teki torstaina neljä maalia.

10.2. 8:56 | Päivitetty 10.2. 10:19

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo saavutti torstaina uuden merkkipaalun urallaan. Ronaldo vietti neljän maalin iltaa Saudi-Arabian liigassa ja sai samalla täyteen 500 seurajoukkueissa maiden pääsarjoissa tehtyä maalia.

Al-Nassrissa pelaava Ronaldo teki kaikki joukkueensa maalit Al Wehdaa vastaan 4–0-voitossa. Ottelun jälkeen hän pyysi erotuomarilta nimikirjoituksen pelipalloon, mikä on hyvin harvinaista.

Sunnuntaina 38 vuotta täyttänyt Ronaldo on tehnyt maaleja viidessä eri joukkueessa, jotka kaikki pelaavat eri sarjoissa.

Uutistoimisto Reutersin mukaan As-Nassrissa maali oli viides. Sitä ennen Manchester Unitedissa valioliigamaaleja syntyi 103, Real Madridissa La Liga -maaleja 311, Juventuksessa Serie A -maaleja 81 ja Sporting Lissabonissa kolme osumaa Portugalin pääsarjassa.

Kun mukaan lasketaan myös muissa kilpailuissa, esimerkiksi Mestarien liigassa ja cupeissa tehdyt maalit, Ronaldo on Transfermartktin tilastojen mukaan tehnyt seurajoukkueurallaan jo 706 maalia näissä viidessä seurassa.

Ronaldo teki joulukuussa 2,5-vuotisen sopimuksen Al-Nassrin kanssa. Sopimuksen on kerrottu olevan yli 200 miljoonan euron arvoinen.

Oikaisu 10.2. kello 10.17. Korjattu juttua kauttaaltaan. 500 maalin rikkoutuminen koski seurajoukkuepelejä maiden pääsarjoissa, mutta kaikki kilpailut mukaan lukien Ronaldon maalimäärä on suurempi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat