Ronnie O’Sullivan hävisi erän harvinaisella tavalla, huipensi virheensä lyömällä täysillä aivan pieleen

O’Sullivan yritti kahdesti lyöntiä kahden vallin kautta ja lopuksi räiskäisi täysillä osuman väärään palloon.

Ronnie O’Sullivan pelaa parhaillaan Walesin avoimessa turnauksessa.

15.2. 17:25 | Päivitetty 15.2. 17:38

Snookerin supertähti, seitsemänkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan koki erikoisen erätappion Walesin avoimessa turnauksessa tiistai-iltana.

O’Sullivan johti turnauksen toisen kierroksen ottelun viidettä erää luvuin 16–0, kun hän yritti kahden vallin kautta osua punaiseen palloon. Lyönti meni ohi ja vastustaja eli Ross Muir sai tästä neljä pistettä.

O’Sullivan joutui yrittämään lyöntiä samasta tilanteesta uudestaan. Lopputulos oli jälleen sama: ohi punaisesta pallosta ja Muirille neljä pistettä.

Tämän jälkeen ottelun erotuomari varoitti O’Sullivania: jos hän lyö vielä kerran ohi, hän häviää erän. ”Miksi?”, O’Sullivan tokaisi ikään kuin ei tuntisi sääntöjä.

O’Sullivan ilmeisesti hieman hermostui ja päätti lyödä suoraan kohti punaista palloa, mutta hän löi valkoista palloa täysillä ja se osuikin pinkkiin palloon. Koska hänen olisi pitänyt osua punaiseen, erotuomari ilmoitti Muirin voittaneen erän. Ja hieman hymyili päälle.

Ottelua O’Sullivan ei kuitenkaan hävinnyt. Muir nousi yllättävän erävoiton ansiosta 3–3-tilanteeseen, mutta O’Sullivan voitti ratkaisevan seitsemännen erän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat