Lauri Markkanen poti kipeää polvea, vieraspeli Memphisissä jäi väliin

Markkasen seura Utah Jazz hävisi ja sai lisää murheita.

Utah Jazzin Collin Sexton (vas.) loukkaantui ottelussa Memphis Grizzliesiä vastaan. Sexton ja Kelly Olynyk yrittivät pysäyttää ensimmäisellä puoliajalla Ja Morantin ajoa korille.

16.2. 7:17

Koripallon NBA:ssa Utah Jazz hävisi Memphis Grizzliesille 111–117. Ennen ottelun alkua selvisi, että Utahin suomalaispelaaja Lauri Markkanen ei pelaa ottelussa.

Utah kertoi ensi viikonlopun tähdistöpeliin valitun Markkasen potevan kipeää polvea.

Ottelun alkuvaiheissa Utah koki loppukautta ajatellen ison takaiskun, kun Collin Sexton loukkasi takareitensä eikä palannut enää otteluun.

Kapealla miehistöllä pelannut Utah laittoi kotijoukkue Memphisin kuitenkin tiukoille viimeisellä neljänneksellä noustuaan jo pisteen päähän, kun ottelua oli jäljellä 1.28. Sen lähemmäksi Utah ei kuitenkaan päässyt läntisen konferenssin kärkipään joukkueisiin lukeutuvaa vastustajaa vastaan.

Utahin paras pistemies oli 28 pistettä heittänyt Kelly Olynyk. Memphisin tehokkain oli 26 pistettä upottanut Jaren Jackson jr.

Utah hävisi juuri ennen siirtorajaa kolme peräkkäistä ottelua ja joukkue kauppasikin useita avainpelaajia pois. Sen jälkeen joukkue on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi.

Utahin kausi jatkuu ensi viikolla tähdistöpelitauon jälkeen Oklahoma City Thunderia vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat