Lukon kiri jäi kärkiottelussa torsoksi, vaikka pelättyä pelaajapulaa ei ollutkaan

Lauantaina CHL-finaalissa pelaava Tappara haki Raumalta vierasvoiton Liigan kärkiottelussa.

Lukon Shaun Heshka pääsi yrittämään tasoitusta loistopaikalta vielä viime hetkillä, mutta kiekko ei löytänyt tietään Tapparan maaliin.

16.2. 21:50

Lukko kavensi ajassa 56.33 Otto Sompin maalilla jääkiekkoliigan kärkiottelun tilannetta, mutta vierailija Tappara juhli Raumalla lopussa 2–1-voittoa.

Aikalisän jälkeen, kun Lukon maalivahti Artjom Zagidulin oli jo luistellut vaihtoaitioon, oli Shaun Heshkalla vielä mainio paikka tasoittaa ottelu, mutta osuma mailaan ei ollut riittävän hyvä.

Tappara teki maalinsa toisessa erässä. Niko Ojamäki onnistui one-timerillaan poikittaissyötöstä ylivoimalla, ja voittomaalin ampui Petteri Puhakka rangaistuslaukauksesta.

Kotiyleisö ei sulattanut Kim Niemisen kakkosta ja Niclas Almarin heittäytymisestä seurannutta rankkaria, mutta maalit jäivät tilastoihin.

”Emme olleet tänään parhaimmillamme, mutta kovaa työtä tekemällä saimme kolme pistettä”, näki Tapparan avausmaalin tällännyt Ojamäki.

”Maaliin sain Valtteri Kemiläiseltä hyvän syötön. Kun napsuu lapaan, niin siitä on hyvä vetää.”

Ennen ottelua Raumalla jännitettiin, minkälaisen kokoonpanon Lukko saa jäälle, sillä joukkuetta riivaa tauti, joka pudotti monta peluria sairaslistalle. Lisäksi Josh Kestner kärvistelee pelikiellossa.

Lopulta Lukko sai yhtä vaille täyden kokoonpanon kasaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat