Newcastlen kannattaja järkyttyi: koira oli raadellut odotetun Wembley-finaalin liput

Alan Carling ensin järkyttyi Newcastlen kauden ensimmäisestä kotitappiosta. Kotona odotti koiran tekemä yllätys.

Kun Newcastle oli jo 0–2-tappiolla, joukkueen maalivahti Nick Pope sai punaisen kortin estettyään Mohamed Salahin maalintekoyrityksen käsillään rangaistusalueen ulkopuolella.

21.2. 9:14 | Päivitetty 21.2. 9:35

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Newcastlen intohimoinen kannattaja Alan Carling koki kaksi järkytystä lyhyen ajan sisään viime lauantaina.

Ensin Newcastle hävisi ensimmäisen kerran tällä kaudella Valioliigassa kotiottelunsa, kun Liverpool kävi hakemassa 2–0-vierasvoiton.

Ottelun jälkeen Carling meni kotiinsa. Kun hän avasi ovensa, näky oli järkytys: hänen koiransa, Rudy, oli pureskellut ja repinyt postin tuoman kirjeen sisältöinen pieniksi palasiksi.

Kirjeessä oli kaksi lippua ensi sunnuntaina Lontoon Wembleyllä pelattavaan liigacupin finaaliin, jossa Newcastle kohtaa Manchester Unitedin.

Carling kertoi kuvien kanssa tapauksesta Facebook-sivuillaan, josta ovat raportoineet useat brittimediat, muun muassa Sportbible.

Carling yritti parhaansa mukaan repiä (!) huumoria tapauksesta.

”Tässä on koirani Rudy. Rudy on pieni pennun paskiainen ja luulee, että postissa tulevat kirjeet ovat tunkeutumisia hänen kotiinsa”, Carling kirjoitti.

Toisaalta hän sanoi, että ehkä koira halusi vitsailla syömällä Wembley-liput.

”Koira myytävänä viidellä punnalla tai lähimmällä tarjouksella.”

Carlingilla lienee mahdollisuus saada lipuista uudet versiot. Yksi hänelle kommentoinut totesi: ”Olen kahdesti kadottanut loppuotteluliput. Tarvitsee vain ottaa yhteyttä seuraan ja noutaa kopiot Wembleyn lipputoimistosta ennen ottelua.”

Newcastlella on ensi sunnuntaina mahdollisuus palata pokaalikantaan ensimmäisen kerran sitten vuoden 1969, jolloin seura voitti Uefa-cupin ja Eurooppa-liigan edeltäjän messucupin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat