Liverpoolin omistaja: seura ei ole myynnissä

Liverpoolin pääomistaja halusi selventää Valioliiga-seuran ympärillä käytävää keskustelua ja totesi, että seura ei ole kokonaan myynnissä.

John W. Henry, 73, on pääomistaja Liverpool FC:n omistavassa FSG-yhtiössä.

21.2. 9:28

Liverpool FC:n pääomistaja John W. Henry sanoi Boston Sports Journal -median haastattelussa, että Valioliiga-seura ei ole myynnissä. John W. Henry on pääomistaja Liverpool FC:n omistavassa Fenway Sports Group (FSG) -yhtiössä.

FSG omistaa myös baseballseura Red Soxin, ja suurin osa haastattelusta käsitteli sitä baseballin harjoituskauden alkaessa piakkoin.

Henry kuitenkin halusi selventää myös keskustelua Liverpool FC:n ympärillä.

”Olemmeko myymässä LFC:n? Emme. Puhummeko sijoittajien kanssa LFC:stä? Kyllä. Tapahtuuko sillä saralla jotain? Uskon niin, mutta kyseessä ei ole myynti”, Henry sanoi.

Haastattelu oli tehty sähköpostin välityksellä kysymys-vastaus-muodossa.

FSG osti Liverpool FC:n 300 miljoonalla punnalla (340 miljoonaa euroa nykyisellä kurssilla) vuonna 2010. FSG ilmoitti viime marraskuussa harkitsevansa uusia sijoittajien hankkimista Liverpoolin omistajaksi.

FSG:n puheenjohtaja Tom Werner sanoi myöhemmin, että LFC:n omistajat ”tutkivat myyntiä” mutta voisivat myös jatkaa omistajuuttaan jonkin aikaa.

Liverpool on voittanut kaksi perättäistä ottelua Valioliigassa. Tiistaina se kohtaa Mestarien liigassa kotikentällään Real Madridin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat