Suomen oma kokki Liisa Eskonen tekee arkisesta riisikanasta ”sairaan hyvää”

”Yleisin kilpailupäivän toive on kanaa ja riisiä. Eli vähän tylsillä jutuilla mennään. Mutta siinä vaiheessa on fiksua, että saa helpot hiilarit ja proteiinit, eikä tule turhaa kuitua vatsan täytteeksi” ravintoasiantuntija Kaisa Salin sanoo.

Suomen maajoukkueen ravintovalmentaja Kaisa Sali (vas.) ja kokki Liisa Eskonen istuskelivat Suomen majapaikkakaupungissa Tarvisiossa Italiassa.

Tarvisio

Suomalaiset maastohiihtäjät kilpailevat Planican MM-kisoissa Sloveniassa maukkaasti ladattuina. Ruoasta on joissain aiemmissa kisoissa puhuttu polttoaineena, mutta se ei ole enää sopivaa. Ruokahuolto on varmistettu ravintoasiantuntija Kaisa Salin ja kokki Liisa Eskosen takuulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat