JYP piti pudotuspeliunelmansa elossa viimeisen sekunnin maalilla: ”Olen vähän sanaton”

Jerry Turkulaisen tasoitusosuma auttoi JYPin jatkoajalle.

Jerry Turkulainen teki maalin viimeisellä sekunnilla.

25.2. 20:45

Jyväskylä

JYP nousi liigaottelussa Pelicansia vastaan lauantaina varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla tasoihin, kun jyväskyläläisjoukkueen kultakypärä Jerry Turkulainen sivalsi ottelun 4–4-lukemiin.

Turkulaisen maali siivitti JYPin lopulta voittoon jatkoajalla, kun Reid Gardiner iski ylivoimalla illan toisen osumansa. Myös JYPin taiturihyökkääjä Severi Lahtinen oli pelipäällä nakuttaen tehot 1+3.

”Olen vähän sanaton. Puskimme koko kolmannen erän ja saimme vietyä pelin jatkoajalle. Meille jokainen ottelu on nyt niin kuin pudotuspeli. Tämä oli tosi palkitseva voitto hankalan jakson jälkeen”, Gardiner summasi.

Voitto saattoi silti olla JYPille laiha lohtu taistossa pudotuspelipaikasta. Joukkueella on matkaa pudotuspeliviivaan kahdeksan pistettä, kun pelejä on jäljellä enää kuusi kappaletta.

”Selkäranka on pitänyt koko ajan tässä joukkueessa. Jätkät laittavat aina kaikkensa likoon. Tämä peli oli hyvä osoitus urheilusta, että ei kannata antaa koskaan periksi. Unelma elää”, JYPin käskyttäjä Jukka Rautakorpi sanoi.

Pelicansin leirissä kolmen pisteen menetys viime hetkellä otti koville.

”Tulos on tietenkin pettymys, mutta olen tosi ylpeä joukkueesta. Kolmas taistelupeli tähän viikkoon kapealla rosterilla. Bensa alkoi loppua luistelusta. Likelle päästiin, mutta henkistä vahvuutta pitää kehittää”, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä totesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat