Lukko voitti SaiPan työn ja tuskan kautta, Zagidulin pelasi seitsemännen nollapelin

Julius Mattilan maali jäi pelin ainoaksi.

Julius Mattila teki ottelun ainoan maalin.

25.2. 21:43

Rauma

Rauman Lukon kapteeni Anrei Hakulinen totesi seuran otteluennakossa, että SaiPaa vastaan tulee vaikea peli, kun vastustajan pelaajat pelaavat tulevista työpaikoista.

Eikä lopulta 1–0 voittaneen Lukonkaan peli ole ollut viime aikoina uomissaan. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut tuskaa.

Oikessa Hakulinen oli, sillä tuskaa oli touhu lauantainakin. Kaksi erää mentiin maalitta, ja ottelun päätöserän alkuun tullut Julius Mattilan osuma jäi illan ainoaksi. Siinä Hakulinen toimi syöttäjänä Thomas Gregoiren kanssa.

Kuvaavaa oli, että Lukko sössi vielä kaksi avopaikkaa SaiPan pelatessa ilman maalivahtia. Jere Karjalainen osui tyhjän maalin tolppaan, ja Mattilan ja Henri Ikosen syöttökuvio meni reisille.

Yhtä kaikki, Lukko sai tärkeän kolmen pisteen voiton, ja venäläisvahti Artjom Zagidulin ylsi kauden seitsemänteen nollapeliin.

”Vähän oli tahmeaa, mutta ainoa, mikä tässä merkkaa, ovat ne kolme pistettä. Ehkä hallittiin peliä, mutta olisimme voineet olla tehokkaampia ja lyödä homman aikaisemmin pakettiin”, Lukon kippari Hakulinen näki pelin kulun.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat