Ilveksen ja KooKoon lyhyimmät pelaajat saivat jäähyt tappeluista

Henrik Haapala ratkaisi ottelun jatkoajalla.

Henrik Haapala teki voittomaalin Ilvekselle.

25.2. 21:48

Tampere

Molemmat joukkueet taistelivat lauantaina tärkeistä jääkiekkoliigan pisteistä, kun Ilves lopulta kaatoi KooKoon 3–2 Henrik Haapalan jatkoaikamaalilla.

Taistelun kiihkeys kulminoitui joukkueiden lyhyimpiin pelaajiin eli 175-senttiseen Haapalaan ja 169-senttiseen Teemu Rautiaiseen. Molemmat saivat ottelussa jäähyt tappeluista, Haapalan pari oli Charle-Edouard D'Astous ja Rautiaisen Leo Lööf.

”Sanoin Teemulle aloituksessa, että annetaan jatkossa muiden hoitaa nämä hommat. Kyllä ottelussa näki että KooKoo pelaa viimeisistä pleijaripaikoista, oli kovaa taistelua. Taisi olla uran ensimmäinen 2+2-jäähy, en viitsinyt olla pelkästään vastaanottavana osapuolena siinä maalin edessä”, Haapala sanoi.

Urallaan kuusi kautta Ilveksessä pelanneella Rautiaisella riitti juttukavereita pelin jälkeen. Ottelussa ei armoa annettu. KooKoo pelasi viikon kolmannen jatkoaikaottelunsa, ja tappio oli toinen, pisteputki on viiden ottelun pituinen.

”Tapellaan tärkeistä pisteistä, ja siksikin tunnetta oli pelissä riittämiin. Mieluummin taistelisi kärkipaikasta kuin kymppisijasta, mutta tärkeä piste oli tämäkin. Ei ole tapana perääntyä jos tilanne on päällä”, Rautiainen korosti.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat