Floyd Mayweather iski lähes tyhjässä jätti­hallissa, edes viiden punnan liput eivät käyneet kaupaksi

Floyd Mayweather kohtasi näytösottelussa entisen vapaaottelijan Aaron Chalmersin.

Aaron Chalmers ja Floyd Mayweather järjestivät mediatilaisuuden ennen ottelua viime torstaina.

26.2. 18:36

Nyrkkeilyn lajilegendoihin kuuluva Floyd Mayweather on otellut varsinaisen ammattilaisuransa jälkeen useita näytösotteluita hyvinkin eritasoisia ottelijoita vastaan. Lauantaina Mayweather kohtasi Geordie Shore -tv-sarjan tähden Aaron Chalmersin, 35, joka on taustaltaan vapaaottelija.

Ottelupaikkana oli Lontoon O2-jättihalli, johon mahtuu 20 000 katsojaa. Eri medialähteiden mukaan paikalla oli korkeintaan 5 000 katsojaa, joiden arvioiden mukaan selkeästi vielä vähemmän, sillä yläkatsomot olivat kiinni.

Skysportsin mukaan ottelupäivänä yksi lipputoimisto yritti päästä eroon lipuista pelkällä 4,95 punnan (5,60 euron) varausmaksulla. Talksportin mukaan tälläkään tempauksella lippuja ei juuri myyty.

Mayweatherin mukaan heikkoon lipunmyyntiin oli syynä liian myöhään aloitettu myynti.

”Teimme tämän alle neljässä viikossa. Uusi tiimini yhä opettelee. Tämä ei ole heidän vikansa”; Mayweather sanoi ottelun jälkeen.

Mayweatherin mukaan Yhdysvalloissa liput menevät myyntiin heti, kun ottelu julkistetaan. Nyt viivettä oli hänen mukaansa vähintään viikko.

Jo ennakkoon tunnettu nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn epäili, että tapahtumasta tulee katastrofi. Hän muun muassa ihmetteli, kuka maksaisi suoratoistopalvelussa 30 puntaa (34 euroa) ottelun katsomisesta.

”Se joko perutaan tai joku tekee ehdottoman tyhmyyden, tai ihmiset eivät saa palkkaa. Yksi kolmesta toteutuu”, Hearn sanoi.

Näytösottelussa iskettiin kahdeksan kaksiminuuttista erää. Mayweather, 46, oli ottelussa parempi, mutta näytösottelun mukaisesti ottelussa ei julistettu voittajaa.

Ammattilaisurallaan Mayweather otteli 50 kertaa useissa eri painoluokissa ja voitti jokaisen ottelunsa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat