Kaapo Kakon joukkue­toveri sylkäisi vastustajaa ja ajettiin ulos

New York Rangersin K’Andre Miller ajettiin suihkuun Los Angeles Kingsin Drew Doughtyn sylkäisemisestä.

Drew Doughtyn suu kävi tuomareille K’Andre Millerin sylkäisyn jälkeen.

27.2. 7:27

Vancouver

New York Rangersin Ryan Carpenter ja Braden Schneider olivat sunnuntaina joukkueen kokoonpanossa, mutta heistä vain Carpenter pelasi yhden vaihdon ja 13 sekuntia.

Rangers otti vajaallakin pelaten 5–2-voiton Los Angeles Kingsistä.

Schneider ei käynyt jäällä, vaikka Rangers joutui lopulta pelaamaan suurimman osan ottelusta neljällä puolustajalla. K’Andre Miller sai avauserässä pelirangaistuksen ja lähti suihkuun sylkäistyään Kingsin Drew Doughtya.

Miller on Rangersin toiseksi tehokkain puolustaja tällä kaudella tehoilla 6+24.

Niko Mikkola luuti puolustuksessa yli 25 minuuttia komealla teholukemalla +3.

Kaapo Kakko syötti Rangersin avausmaalin, joka oli Kid Linen komea sommitelma.

Puolustaja Schneider, jonka terveenä pysyminen taattiin pitämällä hänet vaihtoaitiossa, lähetettiin ottelun jälkeen odotetusti AHL:ään.

Rangersin liikkeiden ja palkkakaton kanssa kikkailun on laajalti uskottu ennakoivan Patrick Kanen siirtoa New Yorkiin lähipäivien aikana.

Patrick Kane on pelannut tähänastisen NHL-uransa Chicagossa.

Blackhawksin seuraikonin, seurassa kolme mestaruutta voittaneen Kanen sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Diilissä on siirron estävä pykälä, joten Kane pystyy itse valitsemaan, mihin seuraan suostuu siirtymään. Rangers kuuluu kevään menestyssuosikkeihin, ja sen riveissä pelaa muun muassa Kanen vanha tutkapari Artemi Panarin.

Kun Rangers hankki aiemmin helmikuussa Vladimir Tarasenkon, moni oletti, että Kanen siirto New Yorkiin ei tule toteutumaan. Hän kommentoi itsekin asiaa yllättävän suorasanaisesti ja vihjasi julkisesti, että olisi halunnut siirtyä Rangersiin.

Kane on neljässä viime ottelussaan tehnyt pisteet 7+3. Kauden kokonaissaldo 54 ottelusta on 16+29. Yhdysvaltain jääkiekon supertähti oli lauantaina sivussa Chicagon kokoonpanosta vierasottelussa San Josea vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat