Le Parisien: Nuori nainen syyttää PSG:n Achraf Hakimia raiskauksesta

Väitetyn teon sanotaan tapahtuneen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Marokon maa­joukkueeseen kuuluvan Hakimin kotona.

24-vuotias nainen syyttää Marokon maajoukkueen ja PSG:n puolustajaa Achraf Hakimia raiskauksesta. Kuva on viime vuoden lopun MM-kisoista.

27.2. 22:36

24-vuotias nainen syyttää Ranskan jalkapalloliigan tähtisikermässä Paris Saint-Germainissa pelaavaa Achraf Hakimia raiskauksesta, ranskalaislehti Le Parisien kertoo.

Nainen oli mennyt sunnuntaina poliisiasemalle ja kertonut joutuneensa raiskatuksi. Väitetyn teon sanotaan tapahtuneen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hakimin kotona.

Nainen väittää, että Hakimi oli suudellut häntä, riisunut vaatteita ja työntänyt sormiaan hänen sisäänsä kielloista huolimatta.

Espanjalainen urheilulehti AS kertoi Hakimin olleen viikonloppuna yksin kotona. Hänen vaimonsa sekä pariskunnan lapset olivat lomalla Dubaissa. Sekä Le Parisien että AS kertoivat Hakimin maksaneen viikonloppuna naisen matkan jalkapallotähden kotiin.

Kaksikko oli naisen mukaan tutustunut Instagramin välityksellä tammikuun puolivälissä.

Nainen ei halunnut nostaa Le Parisienin mukaan oikeusjuttua Hakimia vastaan, mutta syyttäjä oli ottanut tapauksen tutkittavakseen sen vakavuuden vuoksi.

Hakimi, 24, kuului viime vuoden lopulla Qatarissa pelatuissa MM-kisoissa Marokon runkomiehiin. Marokko sijoittui turnauksessa neljänneksi.

PSG:n puolustuksessa kaudesta 2021–2022 alkaen pelannut Hakimi ei ollut sunnuntaina joukkueen kokoonpanossa vierasottelussa Marseillea vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat