Pilkkaako Fifa Cristiano Ronaldoa? Kuva­valinta on varsin erikoinen

Ronaldo ei mahtunut viime kauden parhaiden pelaajien kokoonpanoon Fifan palkintogaalassa.

Cristiano Ronaldo jätti Euroopan kentät kesken tämän kauden ja siirtyi Saudi-Arabian Al-Nassrin riveihin.

28.2. 21:44

Ei ole kovin pitkä aika siitä, kun Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo taistelivat rinta rinnan maailman parhaan jalkapalloilijan tittelistä. Silti maanantaina järjestetty Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan palkintogaala sai nuo kaksintaistelun vuodet tuntumaan varsin kaukaisilta muistoilta.

Argentiinan maailmanmestariksi johdattanut Messi palkittiin Fifan viime vuoden parhaana miespelaajana. Hän jätti taakseen Ranskan Kylian Mbappén ja Karim Benzeman.

Entäs Ronaldo?

Portugalin kaikkien aikojen pelaaja ei mahtunut parhaiden pelaajien kentälliseen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Näin Messi nousi yksin tilaston ykköseksi 16 sijoituksellaan 11 pelaajan kokoonpanossa.

Kaiken lisäksi Fifan gaalaillassa näytettiin kuva Ronaldosta istumassa vaihtopenkillä. Vaikka Ronaldo putosikin kauden aikana vaihtopenkille, voi kuvavalintaa pitää erikoisena. Juhlallisuuksissa kun ei ole tapana pilkata ketään tai alleviivata tämän heikkoa kautta.

Moni ihmettelikin Fifan kuvavalintaa ja ihan syystä, sillä kyllä Ronaldosta neutraalimpikin kuva viime kaudelta olisi löytynyt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat