Lauri Markkanen oli Utahin ykkösnimi nolossa tappiossa

16 peräkkäistä ottelua hävinnyt San Antonio yllätti Jazzin.

1.3. 7:45

Suomalaistähti Lauri Markkasen joukkue Utah Jazz hävisi koripalloliiga NBA:ssa San Antonio Spursille 94–102. Tappio oli Utahille harmillinen, sillä joukkue kamppailee yhä paikasta pudotuspeleihin.

Markkanen oli jälleen joukkueensa ykkösnimi heittämällä 28 pistettä. Suomalaistähti heitti kolmen pisteen onnistuneita heittoja neljä kappaletta kahdeksaa yritystä kohden. Lisäksi suomalainen rohmusi 10 levypalloa ja antoi yhden syötön.

Markkanen oli ainoa Utahin pelaaja ottelun kolmen kärjessä. Kakkosena oli San Antonion Keldon Johnson 25 pisteellään sekä kolmannella sijalla Doug McDermott 19 pisteellä.

Utahin riveistä puuttuivat avainpelaajiin kuuluvat Collin Sexton sekä Jordan Clarkson. Sexton potee takareittään ja Clarkson kipeää peukaloa.

Utahin tappion kitkeryyttä lisää se, että San Antonio on yksi NBA:n kuluvan kauden heikoimmista joukkueista. San Antonio oli hävinnyt edelliset 16 otteluaan ennen nyt ottamaansa voittoa.

Myös joukkueiden edellinen ottelu oli toisiaan vastaan. Utah kohtasi San Antonion myös lauantaina, jolloin Spurs kaatui pistein 118–102.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat