NFL-suurlupaus määrättiin pidätettäväksi – syytetään kuolemiin johtaneesta autohurjastelusta

Jalen Carterille on povattu varausta viiden kärjessä.

Jalen Carterin epäillään hurjastelleen autolla.

1.3. 21:07

Miami

Yhdysvalloissa kohistaan traagisesta tapahtumasta, jossa osallisena on amerikkalaisen jalkapallon nuori pelaajalupaus Jalen Carter. Georgian osavaltion poliisi on median mukaan julistanut pidätysmääräyksen Carterista, hänen epäillään hurjastelleen autolla ja se johti kahden ihmisen kuolemaan.

Georgian yliopistossa uransa viime kauteen päättänyt puolustuksen linjamies Carter on yksi kuumimmista nimistä varattaviksi ensi kuussa pidettävässä ammattilaisliiga NFL:n uusien pelaajan varaustilaisuudessa eli draftissa. Hänen on odotettu olevan yksi viidestä kärkivalinnasta draftissa.

Onnettomuus tapahtui tammikuussa, kuusi päivää sen jälkeen kun Georgia oli voittanut toisen peräkkäisen Yhdysvaltain yliopistomestaruuden amerikkalaisessa jalkapallossa. Onnettomuudessa kuolivat Carterin joukkuetoveri Devin Willock sekä joukkueen henkilökuntaan kuulunut Chandler LeCroy.

”Tutkijat määrittelivät, että onnettomuuteen vaikuttivat merkittävästi alkoholin vaikutus, kilvanajo, holtiton ajo ja vauhti”, poliisi kertoi tiedotteessaan.

Carter on tällä hetkellä Indianapolisissa NFL:n draftia edeltävässä testitapahtumassa, jossa tulevat varaukset antavat viimeisiä näyttöjään. Carterin suunniteltu mediatilaisuus peruttiin.

NFL:n drafti järjestetään huhtikuun lopulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat