Asemiehet ammuskelivat Messin sukulaisen kauppaa ja jättivät super­tähdelle uhkaus­viestin

Messin kotikaupungissa asemiehet jättivät ammuskelun jälkeen oudon ja uhkaavan viestin jalkapallon supertähdelle.

Unico-kaupan ikkunaan jäi luodinreikiä asemiesten hyökkäysten jäljiltä.

3.3. 8:58

Asemiehet jättivät Argentiinassa supertähti Lionel Messille pelottavan uhkausviestin sen jälkeen, kun he olivat ampuneet kohti Messin sukulaisten omistamaa kauppaa, kertoo uutistoimisto AP.

Ammuskelutapaus tapahtui torstaina Argentiinan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Rosariossa. Kukaan ei loukkaantunut aamulla tapahtuneessa ammuskelussa. AP:n mukaan ei ole selvää, miksi asemiehet ampuivat kohti Messin vaimon perheen omistamaa kauppaa ja jättivät uhkausviestin supertähdelle.

Kaupungin pormestari Pablo Javkin kävi ammuskelun kohteeksi joutuneella supermarketilla ja kritisoi ankarasti valtiollisia viranomaisia siitä, miten nämä eivät ole onnistuneet hillitsemään huumeisiin liittyvää väkivaltaa Rosariossa.

Poliisin mukaan kaksi moottoripyörällä liikkunutta asemiestä ampui ainakin tusinan verran laukauksia kohti Unico-kauppaa ja jättivät pahville kirjoitetun viestin, jossa luki: ”Messi, odotamme sinua, Javkin on myös huumeiden salakuljettaja, joten hän ei huolehdi sinusta”.

Messi ei ole kommentoinut tapausta. Messi pelaa pariisilaisseurassa Paris Saint-Germainissa. Lomillaan hän vierailee usein Rosariossa, jossa hänellä on koti Funesin kaupunginosassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat