Yli 200 miljoonan dollarin NBA-tähti heilui aseen kanssa yökerhossa

Ja Morant on sivussa ainakin kahdesta seuraavasta Memphis Grizzliesin ottelusta.

Ja Morant kuvattuna 23. helmikuuta 2023.

5.3. 12:21

Koripallon NBA-joukkueen Memphis Grizzliesin tähtipelaaja Ja Morant on sivussa ainakin kahdesta seuraavasta ottelusta.

Muun maussa ESPN:n mukaan syynä on se, että NBA tutkii tapausta, jossa Morant esiintyi Instagramissa omassa live-lähetyksessään oletettavasti aseen kanssa. Se tapahtui yökerhossa lauantain vastaisena yönä.

Grizzlies ilmoitti lauantaina iltapäivällä, että Morant on poissa ainakin kahdesta seuraavasta ottelusta, jotka ovat sunnuntaina ja tiistaina Los Angelesin joukkueita Lakersia ja Clippersiä vastaan.

Morant aloitti Instagram-livetyksensä klo 5.19 lauantaiaamuna. NBA:n tähdistöpelaaja esiintyi kuvissa ilman paitaa ja heilui musiikin tahdissa. Hänen vasemmassa kädessään näytti olevan käsiase.

Lauantaina Morant sulki tilinsä Instagramissa ja Twitterissä sekä julkaisi lausunnon, jossa hän pahoitteli asiaa monille eri tahoille.

”Otan nyt itselleni aikaa saadakseni apua ja oppiakseni parempia keinoja käsitellä stressiä ja hyvinvointiani”, Morant sanoi ja vakuutti ottavansa täyden vastuun tapahtuneesta.

Aiemmin viikolla The Washington Post oli julkaissut tietoja, joiden mukaan Morant oli joutunut viime kesänä tekemisiin poliisin kanssa.

Toisessa tapauksessa Morantilla väitettiin olleen ase housunkauluksessa, kun hän oli ajautunut kärhämään 17-vuotiaan nuorukaisen kanssa.

Toisessa tapauksessa Morant oli napit vastakkain vartijan kanssa kauppakeskuksen parkkipaikalla.

Morant teki viime vuonna Grizzliesin kanssa viiden vuoden sopimuksen, jonka arvo oli 231 miljoonaa dollaria.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat