Blackpoolin kannattaja kuoli tappelun seurauksena – seura surullinen ja järkyttynyt

55-vuotias mies sai vakavan päävamman pubin edustalla Blackpool FC:n ja Burnleyn välisen ottelun jälkeen.

Blackpool FC:n kannattaja sai vakavan päävamman seuran kotistadionin Bloomfield Roadin lähistöllä sijaitsevan pubin edustalla. Hän kuoli myöhemmin vammoihinsa. Kuvassa stadion ennen lauantaista Burnley-ottelua.

6.3. 17:16

Jalkapallon Englannin kakkostasolla Championshipissä eli Mestaruussarjassa pelaavan Blackpool FC:n kannattaja on kuollut tappelussa saamaansa päävammaan, Britannian yleisradioyhtiö BBC sekä seura kertoivat maanantaina.

Kohtalokas tappelu tapahtui lauantaina maalittomaan tasapeliin päättyneen Blackpoolin ja Burnleyn välisen ottelun jälkeen.

Seura ilmaisi maanantaina olevansa tapauksesta surullinen ja järkyttynyt.

Lancashiren poliisi sai hälytyksen Blackpoolin kotistadionin lähellä sijaitsevan pubin edustalle kello 19 aikoihin ja löysi kadulta vakavasta päävammasta kärsineen miehen. Poliisi aloitti elvytyksen ja mies vietiin sairaalaan, jossa tämä kuoli vammoihinsa.

Poliisin mukaan pubin edustalla oli kiistaa useamman ihmisen välillä ja 55-vuotias mies sai kuolettavat vammat tämän kiistan seurauksena. Poliisilla ei ole tiedossaan viitteitä siitä, että väkivaltaa olisi kohdistettu erityisesti juuri tiettyyn henkilöön.

Tapahtumapaikalla pidätettiin 33-vuotias Burnleystä kotoisin oleva mies. Hänet on sittemmin vapautettu takuita vastaan tutkinnan ajaksi.

Pubin edustalla ja läheisyydessä oli tapahtuma-aikaan paljon ihmisiä, ja poliisi pyytääkin esimerkiksi matkapuhelimillaan tai kojelautakameroillaan onnettomuus­paikan ympäristöä kuvanneita ihmisiä olemaan yhteydessä.

Samalla poliisi pyytää, ettei materiaalia jaeta sosiaalisessa mediassa.

Blackpool FC avasi maanantaina surunvalittelukirjan ja toivotti ihmiset tervetulleeksi laskemaan kukkia seuralegenda Stan Mortensenin patsaan edustalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat