Manchester Unitedin kapteeni saa murska­kritiikkiä otteistaan 0–7-tappiossa

Bruno Fernandesin asenne ei ollut jalkapalloasiantuntijoiden mieleen.

Bruno Fernandesin otteet olivat vaisuja sunnuntaina.

7.3. 8:32

Manchester Unitedin kapteenina viikonloppuna pelanneen Bruno Fernandesin otteet kentällä saavat täystyrmäyksen BBC:n jalkapalloasiantuntijalta Chris Suttonilta ja Sky Sportsin asiantauntijalta Gary Nevilleltä.

Fernandesin kipparoima ManU hävisi Liverpoolille sunnuntaina 0–7. Joukkueen vakituinen kapteeni Harry Maguire on juuttunut vaihtopenkille, joten portugalilainen on ollut paikkaamassa häntä kapteenina.

Portugalin maajoukkuepelaaja Fernandes sai tuoreeltaan ottelun jälkeen kritiikkiä Nevilleltä, jonka mielestä hän kuvasti joukkueen sekasortoa.

”Manchester Unitedin pelaajat syötiin kentällä elävinä”, Neville sanoi.

Fernandesin synneiksi ottelussa laskettiin esimerkiksi juoksemisen lopettaminen, kun Liverpoolin keskikenttäpelaaja Stefan Bajčetić ohitti hänet. Lisäksi hän esimerkiksi yritti kalastella varoitusta Liverpoolin Ibrahima Konatélle pitelemällä kasvojaan vartaloon tulleen osuman jälkeen.

Nevillen mukaan Fernandes näytti myös pettyneen Marcus Rashfordin vaihtoon, koska olisi ilmeisesti halunnut itse pois kentältä. Fernandes pidettiin kentällä pelin loppuun asti.

”Olen saanut tarpeekseni Fernandesin käsien levittelystä, kaikille ruikuttamisesta ja kasvojensa pitelystä, kun häneen kosketaan”, Neville sanoi.

Neville sanoi, että Fernandesin esitys ei ollut sellainen, jota Manchester Unitedin kapteenilta pitää odottaa. Hän sanoi olevansa varma, että valmentaja Eric ten Hag puuttuu asiaan.

Sutton liittyi moittijoiden joukkoon maanantaina. Hän sanoi, että joukkueesta löytyisi paljon parempia kapteeneita kuin Fernandes.

”Fernandes ei ole heidän paras johtajansa. Esimerkiksi Casemiro olisi parempi vaihtoehto”, Sutton sanoi.

ManU:lla on murskatappion jälkeen kasvojen pesun paikka torstaina, kun joukkue pelaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Real Betisiä vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat