Tottenhamin pää­valmentaja Conte ali­arvioi toipumis­aikansa sappirakko­leikkauksesta

Tottenhamin Conte yritti palata töihin pian leikkauksen jälkeen, mutta lääkärit passittivat hänet toipumaan viikkojen ajaksi.

Tottenham Hotspurin päävalmentaja Antonio Conte joutui yllättäen pikaiseen sappirakkoleikkaukseen helmikuussa, ja se piti hänet sivussa otteluista ja harjoituksista noin kuukauden ajan.

7.3. 16:21

Englannin Valioliigan Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte sanoi tiistaina aliarvioineensa toipumisaikansa sappirakko­leikkauksesta. Leikkauksen jälkeen hänen oli pysyttävä sivussa joukkueen toiminnasta kuukauden ajan, ja hän palaa kentän laidalle tiistaina Mestarien liigan otteluun AC Milania vastaan.

Conte, 53, joutui helmikuussa hätäleikkaukseen, jossa hänen sappirakkonsa poistettiin. Hän palasi työhönsä pian leikkaukseen jälkeen, mutta lääkärien neuvosta hän palasi sairauslomalle.

Conte kertoi halunneensa palata työhönsä pian sen jälkeen, kun Tottenham putosi Englannin cupista Sheffield Unitedille kärsityn tappion jälkeen viime viikolla. Hän sanoi kuitenkin kunnioittaneensa toivetta huolestuneilta lääkäreiltä, jotka pyysivät häntä palaamaan vasta sunnuntaina.

”Ihan varmasti aliarvioin toipumisajan leikkauksesta. Siitä syystä koin velvollisuudekseni palata aiemmin töihin”, Conte kertoi uutistoimisto Reutersin mukaan medialle tiistaina.

”Ehkä yliarvioin kehoni ja itseni. Nyt voin hyvin ja olen palautunut. Minun täytyy saada painoa takaisin, mutta muuten oloni on hyvä. Yritän siirtää energiani pelaajiini, meillä on tärkeä peli edessä.”

Conte kertoi työskennelleensä kotoa käsin videoita käyttäen.

”Työskenteleminen ihmisten kanssa on kuitenkin täysin eri asia, ja siitä syystä minun täytyy kiittää koko valmennusryhmääni.”

Spursin hyökkääjä Son Heung-min sanoi olevansa iloinen siitä, että Conte on palannut joukkueen pariin.

”Hän tuo hyvää energiaa joukkueeseen. Kun päävalmentaja ei ole paikalla, sen huomaa”, Son sanoi.

”Eilen tunsimme hänen energiansa ja intohimonsa. Jos hän on kentän laidalla, pelaajat ovat luottavaisempia, mikä antaa meille ylimääräistä virtaa.”

Spurs on Valioliigassa neljäntenä. Conten mukaan joukkueen täytyy sopeutua elämään paineessa ja käyttää sitä myönteisellä tavalla.

”Näitä hetkiä varten elämme, koska paineen kasvaessa myös pelimme taso nousee”, Conte sanoi.

Mestarien liigan neljännesvälierissä pelataan keskiviikkona toiset osaottelut ottelupareissa Bayern München–PSG ja Tottenham–AC Milan. AC Milan voitti ensimmäisen osaottelun Tottenhamia vastaan maalein 1–0.

CMore Sport 2 näyttää ottelun Tottenham–AC Milan kello 22.00.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat