Sevillan maalivahtia lyönyt kannattaja tuomittiin vankilaan

Hollantilaisen PSV Eindhovenin kannattaja löi Sevillan maalivahtia Marko Dmitrovićia helmikuussa pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa.

Sevillan maalivahti Marko Dmitrović taltutti kimppuunsa hyökänneen kannattajan.

8.3. 15:54

Helmikuussa pelatussa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa Sevillan maalivahdin Marko Dmitrovićin kimppuun käynyt ja tätä nyrkillä kasvoihin lyönyt PSV Eindhovenin jalkapallokannattaja on saanut vankeusrangaistuksen, kertoivat muun muassa uutistoimisto AP ja hollantilaislehti De Telegraaf keskiviikkona.

Kannattaja sai kahden kuukauden vankeusrangaistuksen ja lisäksi yhden kuukauden ehdollisen tuomion. Tuomio tuli Dmitrovićin lyömisestä ja Hollannin jalkapalloliiton asettaman stadionpannan rikkomisesta.

Myös paikallisviranomaiset olivat kieltäneet häntä olemasta stadionin lähellä aiemman jalkapalloon liittyneen häiriökäyttäytymisen takia.

Syyttäjien mukaan 20-vuotias tuomittu oli humalassa rynnätessään kentälle ja käydessään Dmitrovićin kimppuun Eindhovenissa pelatussa ottelussa. Dmitrović ei loukkaantunut tilanteessa.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on aloittanut tapauksesta kurinpitomenettelyn ja luultavasti sakottaa PSV:tä. Sevilla eteni otteluparista jatkoon.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat